Sada je: 21 stu 2018 05:54.

Započni novu temu Odgovori  [ 68 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sljedeća
 BOŽANSKA OBJAVA PAKLA 
Autor/ica Poruka
Avatar

Pridružen/a: 19 svi 2009 22:11
Postovi: 1934
Post BOŽANSKA OBJAVA PAKLA

Sponsored Links

Ova knjiga je Božje upozorenje ovoj generaciji - ako ste ikada sumnjali u stvarnost pakla više NEMOJTE!
(Marylin Hickey, Denver,Colorado)

Ova mi je knjiga potresla srce. Uistinu vjerujem da je gospođa Baxter imala istinski susret sa stvarnošću pakla u svome iskustvu, a po otkrivenju Isusa Krista, našega Gospodina.
(David Yonggi Cho,Seoul, Koreja)

Mary Baxter uistinu ima nevjerojatno svjedočanstvo koje trebaju čuti svi. Bog nesumnjivo upotrebljava Mary u pridobivanju duša za Isusa Krista.
(Eldred Thomas,predsjednik,KLTJTV, Houston Texas)

Ovo je jedno od najsnažnijih svjedočanstava koje sam ikada pročitao! Mary opisuje pakao toliko životopisno da čitatelji stječu dojam kao da su i oni tamo prisutni s njom dok joj on pokazuje stravični bezdan. Volio bih da ova knjiga bude dostupna svima - kršćanima kao upozorenje da nastave hoditi s Isusom, i nekršćanima nebi li uvidjeli što ih čeka ukoliko ne predaju svoje živote Isusu Kristu.
(R.Russell Bixler, predsjednik/CEO, Cornerstone TV,Wall, Pennsylvania)

Za razliku od mnogih drugih knjiga, vjerujem da je Duh Sveti nadahnuo pisanje ovoga štiva za sadašnje vrijeme ali i za čitavu vječnost. Iskustva i poruke su od ključne važnosti za tijelo Kristovo. Vjerujem da će Božje pomazanje pratiti ovu knjigu i služiti svakome tko pročita što je u njoj napisano."
(T.L.Lowery,pastor, Washington,D.C.)

"Knjiga se Mary K. Baxter proširila po svijetu i utjecala na ljude u svim područjima života. Ljudi kojima se pruži šansa da se upoznaju s Mary i prepoznaju silu Božju u njenom životu, uviđaju da je ova knjiga uistinu božanska objava od Boga."
(T.L.Gabbard,Sr., pastor. Wynne, Arkansas)


slika


BOŽANSKA OBJAVA PAKLA

(Mary K. Baxter)


POSVETA

Ovaj je rad posvećen na slavu Boga Oca, Boga Sina i Boga Duha Svetoga, bez koga ovu knjigu ne bi bilo moguće napisati.


Uvod

Svjesna sam da bez nadnaravne snage Isusa Krista ni ova knjiga niti bilo koja druga koja se bavi temom zagrobnog života ne bi mogla biti napisana. Isus je jedini koji ima ključeve pakla i koji je platio cijenu za naš ulazak u nebo.

Uvidjela sam da je pisanje ove knjige bilo dugo, usamljeno i zahtjevno iskustvo. Ustvari, knjiga je čekala nekoliko godina prije nego li je objavljena. Božja otkrivenja su mi došla 1976. godine. Trebalo mi je osam mjeseci da ih stavim na papir. Pravljenje manuskripta je trajalo nekoliko godina, stvaranje je baze podataka na osnovu Pisma po sistemu korak po korak trajalo godinu dana. Kompletiranje knjige je uzelo veći dio zime 1982. te cijelu 1983. godinu. Uz sve to , trideset noći za redom Isus me odvodio u pakao što je bilo popraćeno s deset posjeta u nebo.

Sada vidim da me je Bog pripremao na pisanje ove knjige još od mog djetinjstva kada sam sanjala Boga. Nakon što sam doživjela nanovo rođenje dobila sam snažnu ljubav prema izgubljenima i željela sam vidjeti spašavanje duša.

Nakon što mi se Bog ukazao 1976. godine i rekao mi da sam izabrana za poseban zadatak, rekao je: "Dijete Moje, prikazat ću ti se kako bih doveo ljude iz tame u svjetlost. Gospodin Bog te izabrao s jednom namjerom: da napišeš i zabilježiš stvari koje ću ti pokazati i reći."

"Objavit ću ti stvarnost pakla da bi mnogi bili spašeni, mnogi se pokajali za svoja zla djela prije nego li bude kasno."

"Ja, Gospodin Isus Krist, ću odvojiti tvoju dušu od tvoga tijela i prenijeti ju u pakao i druga mijesta koja budem htio da vidiš. Također ću ti pokazati vizije neba i drugih mjesta i dati ti mnoga otkrivenja."

Mary Kathryn Baxter


Od Isusa za Kathryn


Rođena si s ovom svrhom: da napišeš i kažeš ono što sam ti rekao i pokazao jer su to stvarne i istinite stvari. Tvoj je poziv reći svijetu da pakao postoji i da sam ja, Isus, poslan od Boga da spasim ljude od ovih muka i patnji.


11 svi 2011 22:23
Profil Pošalji e-mail
Avatar

Pridružen/a: 19 svi 2009 22:11
Postovi: 1934
Post Re: BOŽANSKA OBJAVA PAKLA
U paklu

U trećem mjesecu 1976. godine, dok sam se molila kod kuće, posjetio me Gospodin Isus Krist. Prije nego što sam osjetila snažnu prisutnost Božju, danima sam se molila. Njegova je sila i slava ispunila kuću. Blistava svjetlost je ispunjavala prostoriju gdje sam se molila. Obuzeo me sladak i divan osjećaj.

Svjetlo se pojavljivalo u valovima koji su se prelamali jedan preko drugoga. To je bio spektakularan prizor! Tada mi je Gospodin počeo govoriti.

Rekao je:"Ja sam Isus Krist, tvoj Gospodin, i želim ti dati otkrivenje za pripremu svetih za Moj povratak i da bi se mnogi okrenuli pravednosti. Sile tame su stvarne i Moje osude su istinite."

"Dijete Moje, odvest ću te u pakao po Mome Duhu i pokazat ću ti mnoge stvari koje želim da svijet spozna. Objavit ću ti se mnogo puta; odvojiti ću tvoj duh od tvoga tijela i povesti te u pakao."

"Želim da napišeš knjigu u kojoj ćeš opisati vizije i sve stvari koje ću ti objaviti. Ti i Ja ćemo zajedno proći kroz pakao. Zabilježi stvari koje su bile, koje jesu i koje će biti. Moje riječi su istinite, iskrene i pouzdane. JA SAM KOJI JESAM i nema drugoga do Mene."

"Dragi Gospodine", zavapila sam,"Što želiš da učinim?" Moje je cijelo biće htjelo zavapiti Isusu i priznati Njegovu prisutnost. Najbolji način kako ovo opisati je jednostavno reći da me je ljubav ispunila u potpunosti. To je bila najljepša, najmiroljubivija, najradosnija i najsnažnija ljubav koju sam ikada osjetila.

Božja slava je počela izlaziti iz mene. Odjednom sam Mu željela dati cijeli svoj život da ga upotrijebi, da spasi ljude od njihovih grijeha. Znala sam po Njegovom Duhu, da je to uistinu bio Isus, Sin Božji u toj sobi samnom. Ne mogu pronači riječi da izrazim Njegovu Božansku prisutnost. No, sigurna sam i znam da je to bio Gospodin.

"Dijete Moje, gledaj", rekao je Isus. "Povest ću te u pakao Duhom svojim kako bi mogla zabilježiti realnost pakla te rekla cijelome svijetu da je pakao stvarnost i da bi privela izgubljene u tami u svijetlo evanđelja Isusa Krista."

Moja je duša odmah bila odvojena od mog tijela. Otišla sam sa Isusom iz svoje sobe prema nebu. Znala sam sve što se događalo sa mnom. Vidjela sam svog supruga i djecu kako spavaju u našoj kući dolje ispod mene.

Bilo je to kao da sam umrla i da je moje tijelo ostalo na krevetu dok je moj duh išao sa Isusom gore kroz strop i krov kuće. Bilo je to kao da se cijeli krov nekako pomaknuo tako da sam mogla vidjeti članove svoje obitelji kako spavaju u svojim krevetima.

Osjetila sam Isusov dodir dok mi je govorio:"Ne boj se. S njima će sve biti u redu." Znao je moje misli.

Pokušat ću vam najbolje što mogu prenijeti korak po korak ono što sam vidjela i osjetila. Neke stvari nisam razumjela. Isus mi je objasnio značenje mnogih stvari, no neke mi i nije objasnio.

Znala sam onda, a znam i sada, da su se te stvari stvarno događale i da mi ih je samo Bog mogao pokazati. Neka je slavljeno Njegovo sveto ime. Narode, vjerujte; On je stvaran. Mnogo sam puta Duhom bila odvedena u pakao da bih mogla napisati ovaj izvještaj.

Uskoro smo bili visoko u nebesima. Okrenula sam se i pogledala u Isusa. Bio je ispunjen silom i slavom a mir je isijavao iz Njega. Uzeo me je za ruku i rekao: "Ljubim te. Ne boj se jer Ja sam s tobom."

Tada smo krenuli još više u nebo i mogla sam vidjeti zemaljsku kuglu pod sobom. Ispupčenja su se na zemlji poput lijevaka razbacanih po površini isprepletala prema jednoj središnjoj točci i vraćala se nazad na zemlju. Ta ispupčenja poput lijevaka su izlazila iz cijele zemlje. "Što je ovo?" Pitala sam Gospodina Isusa dok smo se približavali jednom takvom otvoru.

"Ovo su prolazi koji vode u pakao", rekao je. "Mi ćemo ući u pakao kroz jedan od tih prolaza."

Odmah smo se nakon toga našli u jednom od tih lijevaka. Iznutra je izgledao kao tunel koji je rotirao unaokolo.

Duboka se tama spustila na nas i s tamom je došao smrad toliko strašan da sam ostala bez daha. Na stranicama tunela su živjeli likovi koji su bili nekako ugrađeni u zidove. Ti su likovi tamnosive boje vapili prema nama dok smo prolazili. Iako mi nitko nije rekao, znala sam da su bili zli.

Ti su se oblici mogli kretati, ali su ipak bili pričvršćeni za zidove. Užasno su zaudarali i cvilili prema nama ispuštajući užasne zvukove. Osjetila sam nevidljivu i zlu silu kako se kreće u tunelu.

Povremeno sam u toj tami mogla prepoznati oblike. Prljava je magla uglavnom prekrivala većinu njih. "Gospodine, što je ovo?" Pitala sam čvrsto se držeći za Isusovu ruku.

"To su zli duhovi spremni da budu izbljuvani na zemlju kada im sotona to naredi", rekao je.

Dok smo tako prolazili kroz tunel zli oblici su nam se smijali i vikali na nas. Pokušavali su nas i dotaći, ali nisu mogli zbog Isusove sile. Zrak je bio zagađen i prljav te me je samo Isusova prisutnost sačuvala da ne zavrištim gledajući strašne prizore.

O da, imala sam sve svoje osjećaje - mogla sam čuti, vidjeti, osjetiti pa čak i namirisati i okusiti zlo na ovome mjestu. Moja su osjetila postala čak i osjetljivija tako da sam skoro povraćala od smrada i prljavštine.

Jauci su ispunjavali zrak dok smo se približavali kraju tunela. Prodorni jecaji su izlazili iz mraka. Zrak su ispunjavale sve vrste zvukova. Mogla sam osjetiti strah, smrt i grijeh svuda oko sebe.

Najgori smrad koji sam ikada osjetila širio se zrakom. To je bio miris istrunulog mesa i čini se da je stizao od svuda. Nikada na zemlji nisam osjetila takvo zlo i čula tako očajne vapaje. Tek uskoro sam saznala da su to bili vapaji umrlih i da je pakao bio ispunjen njihovim naricanjima.

Osjetila sam naglu provalu zla poput vjetra i silu poput malog usisavača ispred nas. Svjetla su poput bljeska munje probijala crnu tamu i bacala sive sjene na zidove. Jedva sam uspjela prepoznati oblik nečega ispred sebe. Ustuknula sam u šoku kada sam shvatila da je ispred nas gmizala velika zmija. Kako sam nastavila promatrati, vidjela sam kako ružne zmije gmižu svuda oko nas.

Isus mi je rekao: "Uskoro ćemo ući u ljevu nogu pakla. Tamo ćeš vidjeti veliki jad, uznemirujuću tugu i neopisivu grozotu. Budi blizu uz Mene i Ja ću ti dati snagu i zaštitit ću te gdje god budemo išli u paklu."

"Stvari su koje ćeš upravo vidjeti upozorenje", rekao je. "Knjiga koju ćeš napisati spasit će mnoge duše od pakla. Sve što gledaš, stvarno je. Ne boj se jer Ja ću biti s tobom."

Nakon nekog vremena Gospodin Isus i ja smo se našli na kraju tunela i ušli u pakao. Pokušat ću najbolje što mogu opisati što sam vidjela i to po redu kojeg mi je dao Gospodin.

Ispred nas su, dokle god je pogled sezao, bili leteći objekti koji su jurcali amo tamo. Stenjanje i bolni jecaji su ispunjavali zrak. Malo dalje sam vidjela prigušeno svijetlo i počela sam hodati prema njemu. Staza je bila suha i prašna. Uskoro smo došli do ulaza u mali mračni tunel.

Neke stvari jednostavno ne mogu staviti na papir jer su bile previše užasne za opisivanje. Strah se u paklu mogao gotovo okusiti i znam da Isus toga trenutka nije bio sa mnom, sigurno se ne bi uspjela vratiti. Dok ovo pišem, neke stvari koje sam vidjela ne mogu razumijeti no Gospodin zna sve i On mi je pomogao da razumijem većinu toga.

Dozvolite mi da vas upozorim - nemojte ići na to mjesto. To je mjesto grozne patnje, teške boli i vječne tuge. Vaša će duša uvijek biti živa. Duša živi vječno. Ona je vaša stvarnost i otići će ili u nebo ili u pakao.

Za one koji misle da je pakao ovdje na zemlji, moram reći da su u pravu, pakao je u središtu zemlje i u njemu se nalaze duše u patnjama dan i noć. U paklu nema zabave. Nema ljubavi. Nema odmora. To je mjesto nevjerojatne tuge.

Sponsored links11 svi 2011 22:39
Profil Pošalji e-mail
Avatar

Pridružen/a: 19 svi 2009 22:11
Postovi: 1934
Post Re: BOŽANSKA OBJAVA PAKLA
Lijeva noga pakla

Strašan je smrad ispunio zrak. Isus mi je rekao: "U lijevoj nozi pakla ima mnogo jama. Ovaj se tunel račva prema drugim dijelovima pakla, no mi ćemo provesti malo vremena u lijevoj nozi."

"Stvari koje ćeš vidjeti, ostat će ti u pamćenju. Svijet mora poznavati stvarnost pakla. Mnogi grešnici pa čak i neki od Mog naroda, ne vjeruju da je pakao stvaran. Tebe sam izabrao da im objaviš ove istine. Sve što ću ti pokazati o paklu, kao i sve ostalo što ću ti pokazati, istina je."

Isus mi se pokazao u obliku jarkog svjetla, sjajnijeg od sunca. Oblik je čovjeka bio u samom središtu toga svjetla. Ponekad sam vidjela Isusa u ljudskom obliku, a ponekad mi se pokazivao u obliku duha.

Ponovo je progovorio: "Dijete, kad Ja govorim, Otac govori. Otac i Ja jedno smo. Ne zaboravi ljubiti druge i opraštati drugima. Sada dođi i slijedi me. "

Dok smo hodali, zli su duhovi bježali ispred Gospodina. "O Bože, Bože.",zavapila sam "Što je sljedeće?"

Kao što sam već ranije rekla, u paklu su mi radila sva osjetila. Tako i svima onima u paklu funkcioniraju njihova osjetila. Moja su sada radila punom snagom. Strah se osjetio sa svih strana, a neopisive su opasnosti vrebale odsvuda. Svaki je sljedeći korak bio užasniji od prijašnjega.

Na vrhu su se tunela nalazila vrata veličine malih prozora koja su se prilišno brzo otvarala i zatvarala. Vrisci su ispunjavali zrak dok su zla stvorenja prolijetala kraj nas izlazeći iz tunela kroz ta vrata. Uskoro smo bili na kraju tunela. Tresla sam se od straha od sve te opasnosti i straha oko nas.

Bila sam toliko zahvalna na Isusovoj zaštiti. Hvala Bogu na Njegovoj svemogućoj snazi i zaštiti dok smo se nalazili u jamama paklenim. Zaštićena tim štitom nastavila sam razmišljati: "Neka ne bude moja već Tvoja volja Oče."

Pogledala sam na svoje tijelo. Po prvi put sam primijetila da sam u duhovnom obliku, a ne u tjelesnom, iako je duh imao moj tjelesni oblik. Pitala sam se što li je sljedeće.

Isus i ja smo izašli iz tunela na stazu uz koju su se s obje strane protezali široki travnjaci. Dokle god je pogled sezao, mogle su se vidjeti vatrene jame. Jame su bile oko metar i pol široke, jedan metar duboke i u obliku zdjele. Isus je rekao: "Ima mnogo ovakvih jama u lijevoj nozi pakla. Dođi, pokazat ću ti neke."

Stajala sam kraj Isusa na stazi i gledala u jednu od jama. U jami se nalazio sumpor jarke crvene boje poput užarenog uglja. U središtu se jame nalazila izgubljena duša čovjeka koji je umro i koja je otišla u pakao. Vatra se počela širiti od dna jame pa prema gore sve dok cijela duša nije bila u potpunosti obuhvaćena plamenima vatre. Na trenutke bi vatra utihnula da bi se potom žeravica opet rasplamsala i obuhvatila dušu u jami.

Pogledala sam i vidjela kako je izgubljena duša u jami bila zatvorena kao iza rešetaka. "O, Gospode," zavapila sam, "zar ih ne možeš osloboditi?" Kako je to bio užasan prizor! Pomislila sam kako sam to mogla biti ja u toj jami. Rekla sam:"Gospodine, kako je to tužno vidjeti i znati da se tamo nalazi živa duša."

Čula sam vapaj iz prve jame. Vidjela sam dušu u obliku kostura kako vapi: "Isuse, smiluj mi se!"

"O, Gospode.", rekla sam. To je bio ženski glas. Pogledala sam ju i poželjela izvući iz vatre. Pogled mi je na nju slomio srce.

Kostur je žene koji se nalazio u prljavosivoj izmaglici govorio sa Isusom. U šoku sam slušala što govori. Na kostima su joj visjeli komadi istrunulog mesa koji bi kako se vatra pojačavala otpadali na dno jame u kojoj se nalazila. Na mjestima gdje su joj nekada bile oči, sada su bile samo prazne šupljine. Nije imala kose.

Vatra je žarila u malim plamenovima oko njenih nogu i onda bi se širila sve više po njoj i okolo nje. Činilo se kao da je neprestano zahvaćena plamenom, pa čak i kad je vatra jenjavala. Duboko iz nje su dopirali vapaji i očajnički uzdisaji: "Gospodine, Gospodine, želim izaći odavdje!"

Nastavila se ispružati prema Isusu. Pogledala sam prema Isusu i vidjela veliku tugu na Njegovom licu. Tada mi je rekao: "Dijete Moje, ovdje si samnom kako bi rekla svijetu da je kazna za grijeh smrt i da je pakao stvarno mjesto."

Ponovo sam pogledala u onu ženu i vidjela kako crvi gmižu iz kostiju njenog kostura. Vatra im nije nimalo naudila. Isus mi je rekao: "Ona zna za te crve i osjeti ih u sebi."

"Gospodine, smiluj se!" zavapila sam kada je vatra dosegla svoj vrhunac i opet počela paliti sve oko sebe. Veliki su vapaji i jecaji potresali dušu one žene. Bila je izgubljena. Nije bilo izlaza za nju. "Isuse, zašto je ona ovdje?" uplašeno sam upitala.

Isus je rekao:"Dođi."

Nalazili smo se na puteljku koji je prolazio između jama iz kojih se izdizao plamen i to dokle god je pogled sezao. Iz svih sam smjerova mogla čuti vapaje živih mrtvaca izmješan s groznim kricima i stenjanjem. U paklu nigdje nije bilo tihog njesta. Zrak je bio ispunjen smradom izgorjelog i trulog mesa.

Došli smo do sljedeće jame. Bila je iste veličine kao i prethodna. I u ovoj se nalazio kostur. Muški je glas zavapio iz jame: "Gospodine, smiluj mi se!" Tek kada bih čula glas iz jame, mogla sam prepoznati radi li se o muškoj ili ženskoj duši.

Ovaj je čovjek ispuštao grozne jecaje. "Tako mi je žao Isuse. Oprosti mi. Izbavi me iz ovog mjesta. Tu sam već godinama! Preklinjem Te, pusti me van!" Strašni su uzdisaji i jecaji potresali njegov kostur dok je vapio: "Molim te, Isuse, pusti me van!" Pogledala sam Isusa i vidjela kako i On plače.

"Gospodine Isuse." zavapio je čovjek iz goruće jame, " zar nisam već dosta propatio za svoje grijehe? Umro sam prije četrdeset godina."

Isus je rekao plačući:" Pisano je, pravednik će živjeti od vjere! Svi nevjernici i oni koji se rugaju imat će svoj udio u ognjenom jezeru. Ti nisi htio vjerovati u istinu. Mnogo su puta moje sluge bile poslane k tebi da ti pokažu put, no ti ih nisi htio slušati. Smijao si im se i odbijao evanđelje. Rugao si mi se i ismijavao iako sam umro za tebe na križu i nisi se htio pokajati za svoje grijehe. Moj Otac ti je dao mnogo prilika da se spasiš. Da si barem poslušao!"

"Znam Gospodine, znam!" zavapio je čovjek, "Sada se, evo, kajem."

"Prekasno je", odgovorio je Isus. "Osuda je donesena."

Čovjek je nastavio: "Neki ljudi koje poznajem također dolaze ovamo jer se niti oni ne žele pokajati za svoje grijehe dok su još na zemlji. Molim Te Gospodine, pusti me da im odem reći da se moraju pokajati za svoje grijehe dok su još na zemlji. Ne želim da i oni završe ovdje."

Isus je odgovorio: "Oni imaju propovjednike, učitelje i starješine - svi oni im navješćuju evanđelje i oni će im reći. Oni također imaju i prednosti moderne komunikacije kao i mnoge druge načine da čuju o meni. Poslao sam im radnike kako bi mogli povjerovati i biti spašeni. Ako neće vjerovati kada čuju evanđelje, neće vjerovati niti uvjeravanjima mrtvoga čovjeka."

Kada je čuo ovo, čovjek se jako razbjesnio i počeo je psovati i proklinjati. Zle su riječi bogohuljenja potekle iz njegovih usta. Stravično je bilo gledati kako se vatra širila i kako su komadi sagorjelog trulog mesa otpadali s njegovih kostiju. Vidjela sam mu dušu unutar njegove mrtve ljušture. Izgledala je poput prljavosive izmaglice koja je ispunjavala unutrašnjost kostura.

Okrenula sam se prema Isusu i zavapila: "Gospodine, kako je ovo užasno!"

Isus je odgovorio: "Pakao je stvaran, osuda je stvarna. Dijete moje, Ja ih toliko ljubim. Ovo je tek početak strahota koje ću ti pokazati.. Vidjet ćeš još puno više."

"Reci svijetu da je pakao stvaran te da se i muškarci i žene trebaju pokajati za svoje grijehe. Dođi i slijedi me. Moramo nastaviti."


11 svi 2011 22:48
Profil Pošalji e-mail
Avatar

Pridružen/a: 19 svi 2009 22:11
Postovi: 1934
Post Re: BOŽANSKA OBJAVA PAKLA
U sljedećoj se jami nalazio oblik male žene koja je izgledala kao da ima osamdeset godina. Ne znam na osnovi čega sam procijenila njezinu dob, no ipak sam to mogla. Trajna je vatra već spalila kožu s njenoga tijela tako da su ostale samo kosti ispunjene prljavom izmaglicom - dušom. Gledala sam kako ju vatra proždire. Uskoro sam mogla vidjeti samo kosti i crve, kojima vatra nije mogla nauditi, kako gmižu iz njih.

"Gospodine, kako užasno!" zavapila sam. "Ne znam mogu li nastaviti jer ovo je nesnosno. Duše su gorjele u jamama dokle god mi je pogled sezao.

"Dijete Moje, ovdje si upravo radi toga", odgovorio je Isus. "Trebaš vidjeti a onda i prenijeti istinu o paklu! Nebo je stvarno mjesto! Pakao je stvarno mjesto! Dođi, idemo dalje."

Osvrnula sam se i pogledala ponovo u onu ženu. Njezini vapaji su bili tako tužni. Sklopila je svoje košćate ruke kao da se moli. Nisam mogla prestati plakati. Znala sam da svi ti ljudi u paklu osjećaju sve, isto kao i ja tada.

Isus je znao moje misli. "Da, dijete Moje", rekao je "oni također osjećaju sve što i ti. Kada ljudi dođu ovdje sa sobom donose osjetila i misli koja su imali i na zemlji. Sjećaju se svojih obitelji i prijatelja i svih onih trenutaka kada su imali priliku pokajati se a nisu to učinili. Njihovo ih pamćenje uvijek prati. Da su bar povjerovali u evanđelje i pokajali se prije nego li je bilo prekasno."

Ponovo sam pogledala onu staricu i opazila da ima samo jednu nogu i da ima nekakve rupice izbušene na bokovima. "Što je to?" pitala sam.

Rekao je: "Dijete, dok je bila na zemlji imala je rak i bila je u velikim bolovima. Operirali su ju da bi joj spasili život. Tijekom godina je postala ogorčena starica. Mnogi od mog naroda su dolazili da se mole za nju i da joj kažu kako ju Ja mogu iscjeliti. Ona bi govorila: "Bog je kriv za ovu moju situaciju" i nikako se nije htjela pokajati i povjerovati u evanđelje. Čak me je jednom davno i poznavala, no s vremenom me je zamrzila."

"Rekla je da joj ne treba Bog i nije htjela da ju iscjelim. Unatoč tome još uvijek sam joj želio pomoći i iscjeliti ju i blagosloviti. No, okrenula mi je leđa i proklinjala me. Rekla je da me ne treba. Još uvijek je Moj Duh čeznuo za njom. Čak i nakon što mi je okrenula leđa i dalje sam ju pokušavao privući svojim Duhom, no nije me željela slušati. Na kraju je umrla i došla je ovamo."

Starica je zavapila Isusu: "Gospodine Isuse, molim Te, oprosti mi sada. Žao mi je što se nisam pokajala dok sam bila na zemlji." Jecajima je vapila Isusu: " Da sam se barem pokajala dok to nije bilo prekasno! Gospodine, izbavi me odavdje!¨Služit ću Ti! Bit ću dobra. Zar nisam dovoljno propatila? Zašto li sam čekala dok nije bilo prekasno? O, zašto li sam čekala dok me Tvoj Duh nije prestao privlačiti?"

Isus joj je rekao: "Imala si priliku za prilikom da se pokaješ i da mi služiš." Mogla se vidjeti velika tuga na Isusovom licu dok se udaljavao.

Dok sam promatrala staricu kako plače, pitala sam: "Gospodine, što je sljedeće?"

Mogla sam osjetiti strah svuda oko sebe. Svuda oko mene su bili tuga, bolni krici i ozračje smrti. Hodala sam sa Isusom u tuzi i žaljenju sve do sljedeće jame. Mogla sam nastaviti samo u Njegovoj snazi. Još uvijek sam iz daljine mogla čuti vapaje one starice kako se kaje i moli za oproštenje. Kada bih bar mogla nešto učiniti da joj pomognem, pomislila sam. Grešniče, nemoj čekati sve dok te Božji Duh ne prestane pozivati.

U sljedećoj se jami nalazila žena na koljenima i izgledalo je kao da nešto traži. Njene su kosti također bile sve izbušene. Ispod haljine zahvaćene vatrom nazirale su joj se kosti. Bila je ćelava, a na mjestima očiju i nosa nalazili su se šuplji otvori. Kako je klečala, oko njenih je koljena gorjela vatra. Ona je prstima grebala stranice pokušavajući izaći iz jame. Vatra je dosegla do njenih ruku, a trulo meso je počelo otpadati.

"O, Gospodine, Gospodine!" plakala je, "želim izaći van." Dok smo ju promatrali , uspjela je konačno doći do vrha jame. Pomislila sam kako će uspjeti izaći kad se odjednom veliki demon, velikim krilima, koji je, čini mi se, visio na vrhu, otrgnuo i sunovratio na nju. Bio je smeđocrne boje i bio je dlakav po cijelom tijelu. Oči su mu bile skroz iza na glavi i bio je velik poput velikog grizlija. Demon je pojurio prema ženi i grubo ju gurnuo nazad u goruću jamu. Užasnuto sam gledala kako je pala. Bilo mi ju je jako žao. Željela sam ju primiti i zagrliti ju te pitati Boga da ju iscijeli i izbavi iz ovog mjesta.

Isus je znao moje misli te mi rekao: "Dijete moje, presuda je donesena. Bog je svoje rekao. Dok je još bila dijete, pozivao sam ju i pozivao da se pokaje i da mi služi. Kada je imala šesnaest godina, došao sam i rekao joj:\'Volim te. Predaj mi svoj život i slijedi me jer te pozivam za posebnu svrhu." Pozivao sam ju, ali ona nije htijela poslušati. Rekla je: " jednoga dana ću Ti služiti. Sada baš nemam vremena za tebe. Sada nemam vremena jer uživam u životu. Nemam vremena da ti služim Isuse. Sutra ću, no to sutra nije nikada došlo jer je čekala predugo."

Žena je zavapila Isusu: " Moja je duša u strašnim patnjama. Odavde nema izlaza. Znam da sam željela svijet više od Tebe Isuse. Željela sam bogatstvo, slavu i uspjeh i dobila sam to. Mogla sam si kupiti što god sam htjela; bila sam sama sebi šef. Bila sam najljepša i najbolje odjevena žena svoga vremena. Imala sam bogatstvo, slavu i uspjeh, no otkrila sam da ništa od toga ne mogu ponijeti sa sobom kada umrem. O Gospodine, pakao je grozan. Nemam odmora ni danju ni noću. Stalno sam u bolovima i mukama. Pomozi mi Gospodine," plakala je.

Žena je čeznutljivo pogledala u Isusa i rekla: "Slatki moj Gospodine, da sam te barem poslušala! To ću zauvijek žaliti. Planirala sam ti služiti jednog dana - kada sam mislila da ću biti spremna. Mislila sam da ćeš me zauvijek čekati. Bila sam u zabludi! Bila sam najtraženija žena svoga vremena zbog svoje ljepote. Znala sam da me Bog poziva da se pokajem. Cijeloga života me je privlačio svojim nitima ljubavi, a ja sam mislila da mogu iskoristiti Boga kao i sve ostale oko sebe. On bi uvijek bio tu za mene. O, da, koristila sam Boga! toliko se trudio da me navede da Mu služim, a ja sam cijelo to vrijeme mislila da ga ne trebam. O kako sam bila u krivu! Sotona me počeo upotrebljavati, a ja sam mu počela sve više i više služiti. Na kraju sam sotonu voljela sve više nego Boga. Voljela sam griješiti i nisam se htjela okrenuti Bogu."

Sotona je koristio moju ljepotu i novac i sve moje misli su se okrenule prema njemu. Čak i tada me je Bog nastavio privlačiti sebi. No, ja sam mislila da uvijek postoji sutra ili dan poslije. Tada, jednoga dana, dok sam se vozila u autu, moj vozač se zaletio u kuću i ja sam poginula. Gospodine, molim te pusti me van!" Kako je govorila, ispružila je svoje košćate ruke prema Isusu dok ju je plamen proždirao.

Isus je rekao: " Presuda je donesena."

Dok smo išli prema sljedećoj jami, mogla sam vidjeti kako mu suze teku niz obraze. Plakala sam gledajući svu tu stravu pakla. "Dragi Gospodine", plakala sam, "ova patnja je previše stvarna. Kada duša dođe ovamo, više nema nade ni života, nema ljubavi. Pakao je previše stvarno mjesto. Odavde nema izlaza", pomislila sam. Ova žena će vječno gorjeti u plamenu.

"Vrijeme istječe", rekao je Isus. "Sutra se vraćamo."

Prijatelju, ako živiš u grijehu, molim te pokaj se. Ako si bio nanovo rođen, ali si okrenuo leđa Bogu, smjesta se pokaj i vrati mu se. Živi dobar život i zauzimaj se za istinu. Probudi se prije nego li bude prekasno kako bi mogao provesti vječnost s Gospodinom u nebu.

Isus je ponovo progovorio: "Pakao ima tijelo (ljudskog oblika) koje leži na leđima u središtu zemlje. Pakao ima oblik kao ljudsko tijelo i ima puno prostorija patnji."

Sjeti se da kažeš ljudima na zemlji da je pakao stvarno mjesto. Tamo se nalaze milijuni izgubljenih duša i svakoga dana dolazi mnoštvo novih. Sudnjega dana smrt i pakao će biti bačeni u ognjeno jezero; to će biti druga smrt."


11 svi 2011 22:58
Profil Pošalji e-mail
Avatar

Pridružen/a: 19 svi 2009 22:11
Postovi: 1934
Post Re: BOŽANSKA OBJAVA PAKLA
Desna noga pakla


Otkada sam bila u paklu, nisam mogla ni spavati ni jesti. Svakoga dana sam ponovno proživljavala pakao. Kada bi zatvorila oči, vidjela bi pakao. Moje uši nisu mogle prestati čuti plač prokletih ljudi u paklu. Uvijek sam iznova, kao da gledam TV, proživljavala pakao. Svake sam noći bila u paklu, a svakoga dana sam se trudila naći riječi kojima bi svijetu najbolje mogla opisati sve te zastrašujuće stvari.

Isus mi se ponovo ukazao i rekao: "Večeras, dijete Moje, idemo u desnu nogu pakla. Nemoj se bojati jer Ja sam s tobom i volim te."

Gospodinovo je lice bilo tužno a oči mu ispunjene velikom, blagom i dubokom ljubavlju. Unatoč tome što su svi oni ljudi u paklu, znala sam da ih On još uvijek ljubi i da će ih ljubiti cijelu vječnost.

"Dijete Moje,", rekao je," Bog nam je svima dao slobodnu volju kako bi sami mogli odlučiti hoćemo li služiti Njemu ili sotoni. Vidiš, Bog nije stvorio pakao za svoj narod. Sotona zavodi mnoge da ga slijede, no pakao je stvoren za sotonu i njegove anđele. Ne želim ni Ja niti Moj Otac da bilo tko propadne." Suze suosjećanja su tekle niz Isusove obraze.

Ponovo je počeo govoriti: "Sjeti se Mojih riječi u danima koji su pred nama dok ti budem pokazivao pakao:'Dana mi je sva vlast i na nebu i na zemlji.' Sada, na trenutke će ti izgledati kao da sam te ostavio, iako te neću ostaviti. Isto tako, povremeno ćemo biti vidljivi zlim silama i izgubljenim dušama, a povremeno nećemo. Bez obzira kamo idemo, ne boj me se slijediti."

Zajedno smo krenuli. Slijedila sam ga u stopu i plakala. Danima sam plakala i nisam se mogla osloboditi prisutnosti pakla koji je stalno bio preda mnom. Uglavnom sam plakala iznutra. Moj je duh bio jako tužan.

Stigli smo pred desnu nogu pakla. Gledajući ispred sebe, vidjela sam da se nalazimo na suhoj i izgorjeloj stazi.
Prljavi je zrak bio ispunjen kricima. Osjećaj je smrti bio sveprisutan. Smrad je povremeno bivao toliko odvratan da mi je bilo muka. Svuda je bila tama osim svjetla koje je isijavalo iz Isusa i iz vatrenih jama koje su se prostirale dokle god mi je pogled sezao.

Odjednom su kraj nas počeli prolaziti raznorazni demoni. Vragovi su režali na nas dok su nas obilazili. Demonski su duhovi svih veličina i oblika pričali međusobno. Ispred nas je jedan veliki demon davao naredbe manjima. Zastali smo da čujemo i Isus je rekao: " Ovdje je također prisutna nevidljiva vojska zlih sila koju sada ne vidimo - demoni poput zlih duhova bolesti."

"Idite!" naredio je veliki demon manjim demonima i vragovima. "Činite mnoga zla djela. Razarajte domove i uništavajte obitelji. Zavodite slabe kršćane, krivo ih navodite i savjetujte i to što više možete. Kada se vratite, dobit ćete svoju nagradu."

"Pazite, morate biti pažljivi s onima koji su iskreno primili Isusa kao svog osobnog spasitelja. Oni imaju moć da vas izgone. Idite sada po cijelom svijetu. Već sam ih puno tamo poslao i još ću ih puno poslati. Sjetite se da smo sluge princa tame."

Na to su se zli oblici razbježali van iz pakla. Vratašca su se na vrhu desne noge pakla brzo otvarala i zatvarala kako bi ovi izašli van. Neki su također izašli i kroz tunel kojim smo mi došli.

Pokušat ću opisati kako su ovi zli oblici izgledali. Onaj koji je govorio bio je jako velik, otprilike veličine odraslog medvjeda grizlija. Bio je smeđe boje, a glava mu je bila kao u šišmiša s očima smještenim duboko u dlakavom licu. Dlakave su mu ruke visjele sa strane, a iz dlakavog lica su mu izvirivali očnjaci.

Drugi je bio veličine malog majmuna. imao je vrlo duge ruke. bio je dlakav po cijelome tijelu. Lice mu je bilo maleno i imao je špicasti nos. Nigdje na njemu nisam mogla vidjeti oči.

Jedan drugi je imao ogromnu glavu, velike uši i dugačak rep dok je neki opet bio veličine konja i imao glatku kožu. Pogled na ove demone i zle duhove te odvratan smrad koji je izlazio iz njih nagonio me na povraćanje. Demoni i đavoli su bili gdje god bih se okrenula. Isus mi je rekao da najveći demoni dobivaju zapovijedi izravno od sotone.

Nastavili smo hodati do sljedeće jame. Uzvici su bola i nezaboravni zvukovi žaljenja bili posvuda. "Gospode moj, što je sljedeće?", pomislila sam.


11 svi 2011 23:08
Profil Pošalji e-mail
Avatar

Pridružen/a: 19 svi 2009 22:11
Postovi: 1934
Post Re: BOŽANSKA OBJAVA PAKLA
Prošli smo pokraj nekog zlog bića koje nas, čini se, nije vidjelo i zaustavili se kod jedne jame iz koje je sukljala vatra i sumpor. U ovoj jami je bio oblik velikog čovjeka. Čula sam kako propovijeda evanđelje. Zapanjeno sam pogledala prema Isusu očekujući odgovor jer On je znao i moje misli. Rekao mi je: "Ovaj je čovjek, dok je bio na zemlji, bio propovjednik evanđelja. Ispočetka je govorio istinu i služio Mi."

Pitala sam se zašto je ovaj čovjek u paklu. Bio je visok oko dva metra a njegov kostur je bio prljavosive boje poput nadgrobnog spomenika. Još uvijek su djelovi njegova odjela visjeli s kostiju Pitala sam se kako to da vatra nije spalila te komade poderane odječe koji su visjeli s njega. Zapaljeni su komadi mesa također visjeli a lubanje mu je bila sva u plamenu. Iz njega je dopirao odvratan smrad.

Gledala sam kako je čovjek rastvorio ruke kao da u njima drži knjigu te počeo čitati stihove iz nje. Ponovo sam se sjetila što mi je Isus rekao: "U paklu imaš sva svoja osjetila koja su čak i intenzivnija nego na zemlji."

Čovjek je čitao stih po stih i pomislila sam kako je to dobro. Isus je velikom ljubavlju rekao čovjeku: "Mir, budi tiho." Čovjek je smjesta prestao govoriti i polako se okrenuo prema Isusu.

Unutar kostura sam mogla vidjeti njegovu dušu. Rekao je Gospodinu: "Gospodine, sada ću propovijedati istinu svem narodu. Gospodine, sada sam spreman otići i reći drugima o ovome mjestu. Znam da dok sam bio na zemlji nisam vjerovao da pakao postoji niti sam vjerovao da ćeš ponovo doći. Govorio sam ono što su ljudi htjeli čuti, a nisam govorio istinu ljudima u crkvi."

"Znam da nisam volio ljude druge rase i boje kože i da sam uzrokovao da mnogi otpadnu od Tebe. Napravio sam svoja pravila o nebu i o tome što je ispravno a što pogrešno. Znam da sam mnoge zaveo i naveo da se spotiču o Tvoju Svetu Riječ te uzimao novac od siromašnih ljudi. Ali Gospodine, pusti me van i činit ću dobro. Više neću uzimati novac iz crkvene blagajne. Već sam se pokajao. Voljet ću ljude svih rasa i boje kože."

Isus je odgovorio: "Ti ne samo da si krivo tumačio Božju Svetu Riječ već si i lagao da neznaš pravu istinu. Zadovoljstva su ti ovog svijeta bila važnija od istine. Čak sam te i Ja posjetio i pokušao navesti na pravi put, no nisi htio slušati. Otišao si svojim putem i zlo ti je postalo gospodinom. Znao si istinu, ali se nisi htio pokajati i vratiti mi se. Ja sam bio tamo cijelo to vrijeme. Čekao sam na tebe. Želio sam da se pokaješ, ali nisi. Sada je presuda već donesena."

Na Isusovom se licu moglo vidjeti žaljenje. Znala sam, da je ovaj čovjek poslušao Spasiteljev poziv, sada nebi bio ovdje. O narode, molim vas, slušajte.

Isus se ponovo obratio otpalom propovjedniku: "Trebao si govoriti istinu i okrenuo bi Božjom Riječi , koja kaže da će svi grešnici završiti u ognjenom jezeru, mnoge pravednosti."

"Ti znaš put križa. Znaš put pravednosti. Znaš istinu, no sotona ti je napunio srce svojim lažima i ti si zgriješio. Trebao si se iskreno pokajati, a ne tek djelomično. Moja Riječ je istinita. Ona ne laže. Sada je prekasno.! Da, prekasno je." Na to je čovjek stisnuo svoju šaku i mahajući njome psovao i proklinjao Isusa.

Tužni smo otišli do sljedeće jame. Otpali propovjednik je i dalje psovao i proklinjao Isusa. Prolazeći kraj gorućih jama, izgubljene su duše ispružale svoje ruke prema Isusu moleći ga za milost. Njihove su košćate ruke bile sivocrne od stalnog izgaranja. Nisu imali niti malo mesa i krvi na sebi. Svuda samo smrt i umiranje. Iznutra sam plakala: "O zemljo, pokaj se. Ako se ne pokajete, doći ćete ovamo. Učinite to prije nego li bude prekasno."


11 svi 2011 23:14
Profil Pošalji e-mail
Avatar

Pridružen/a: 19 svi 2009 22:11
Postovi: 1934
Post Re: BOŽANSKA OBJAVA PAKLA
Zaustavili smo se kod sljedeće jame. Osjećala sam tako sažaljenje prema svima njima da sam jedva mogla ostati na nogama. Strašni su me jecaji potresli. "Isuse, tako me boli srce", rekla sam.

Ženski je glas progovorio iz jame. Stajala je u središtu plamena koji je obuhvaćao cijelo njezino tijelo. Kosti su joj bile prekrivene crvima i trulim mesom. Kako sa plamen oko nje povećavao i još ju više prožimao, podigla je svoje ruke prema Isusu vapeći: "Izbavi me odavdje. Sada ću Ti predati svoje srce, Isuse. Svima ću govoriti o tvome oproštenju. Svjedočit ću svima o tebi. Preklinjem Te, pusti me van!"

Isus je rekao: "Moja Riječ je istinita i objavljuje da se svi moraju pokajati i okrenuti od svojih grijeha i tražiti Me da uđem u njihov život ako žele izbjeći ovo mjesto. Oproštenje grijeha dolazi po Mojoj krvi. Ja sam vjeran i pravedan i oprostit ću svakome tko mi se obrati. Neću ih odbaciti."

Okrenuo se, pogledao prema ženi i rekao: "Da si me poslušala i pokajala se oprostio bih ti."

Žena je pitala: "Gospodine, zar odavdje nema izlaza?"

Isus joj odgovori blagim glasom: "Ženo, dane su ti mnoge prilike da se pokaješ, no otvrdnula si svoje srce te nisi htjela to učiniti. Znaš i sama da Moja Riječ kaže da će svi koji prodaju svoje tijelo imati udio u ognjenom jezeru."

Isus se okrenuo prema meni i rekao: "Ova žena je imala grješan odnos s mnogim muškarcima i uzrokovala je raspad mnogih obitelji. No, unatoč svemu tome Ja sam ju i dalje ljubio. Došao sam k njoj nudeći joj spasenje, a ne osudu. Poslao sam joj mnogo svojih slugu ne bi li se pokajala i okrenula od svojih zlih djela, no ona to nije željela. Pozvao sam ju još dok je bila mlada djevojka, no ona je nastavila činiti zlo. Učinila je mnogo loših stvari, ali Ja bih joj ipak oprostio da me je samo zamolila. U nju je ušao sotona i postala je ogorčena i nije nikome ništa opraštala."

"U crkvu je išla samo da upozna muškarce i zavodi ih. Da je barem došla k Meni, oprao bih sve njene grijehe svojom krvlju. Jedan dio nje mi je htio služiti, no ne može se služiti i Bogu i sotoni u isto vrijeme. Svatko mora donijeti odluku kome će služiti."

"Gospodine", zaplakala sam, "daj mi snage da nastavim." Tresla sam se od glave do pete gledajući stravične prizore pakla.

Isus mi je rekao: "Mir tebi."

"Pomozi mi Gospodine", zavapila sam, "sotona ne želi da mi ljudi znamo istinu o paklu. Ni u svojim najluđim snovima ne bi pomislila da će u paklu biti upravo ovako. Dragi Isuse, kada će ovome doći kraj?"

"Dijete Moje", odgovorio je Isus, "Samo Otac zna kada će doći kraj." Ponovo mi je rekao: "Mir s tobom." Velika snaga se spustila na mene.

Nastavili smo hodati između jama. Htjela sam svakoga povući van iz jame i postaviti ih Isusu pred noge. Jako sam plakala u sebi. Pomislila sam kako nikada ne bih željela da moja djeca završe ovdje.

Napokon, Isus se okrenuo prema meni i tiho rekao: "Dijete Moje, sada ćemo se vratiti tvojoj kući. Sutra navečer ćemo se vratiti u ovaj dio pakla."

Kod kuće sam plakala i plakala. Tijekom dana sam ponovo proživljavala stravu onih ljudi u paklu. Svakoga koga sam srela tijekom dana, govorila sam o paklu. Rekla sam im kako je bol u paklu nevjerojatna.

Vi koji čitate ovu knjigu, molim vas, preklinjem vas, pokajte se za svoje grijehe. Prizovite Isusa i molite ga da vas spasi. Učinite to danas. Nemojte čekati sutra. Možda neće biti sutra. Vrijeme brzo istječe. Padnite na koljena i očistite se od svojih grijeha. Budite dobri jedni prema drugima. Budite dobri i praštajte jedni drugima i to radi Isusa.

Ako ste ljuti na nekoga, oprostite im. Niti jedna ljutnja nije vrijedna da odete u pakao. Opraštajte kao što i Krist oprašta nama naše grijehe. Isus će nas moći zadržati samo ako imamo pokajano srce i ako dopustimo da nas Njegova krv čisti od grijeha. Volite svoju djecu i svoje susjede kao što volite sami sebe.

Gospodin govori: "Pokajte se i budite spašeni."

(nastavlja se)


11 svi 2011 23:19
Profil Pošalji e-mail
Avatar

Pridružen/a: 19 svi 2009 22:11
Postovi: 1934
Post Re: BOŽANSKA OBJAVA PAKLA
Još više jama


Sljedeće smo noći Isus i ja ponovo otišli u desnu nogu pakla. Kao i prije, vidjela sam Isusovu ljubav prema izgubljenim dušama u paklu. Također sam vidjela Njegovu ljubav prema meni i prema svima na zemlji .

"Dijete", rekao je, " Bog ne želi da itko propadne. Sotona zavodi mnoge da ga slijede. No, Bog oprašta. On je Bog ljubavi. Da su ovi iskreno došli pred Oca i pokajali se, On bi im oprostio." Velika je blagost prekrila Isusovo lice dok je govorio.

Ponovo smo hodali između gorućih jama i prolazili pokraj ljudi u mukama koje sam već ranije opisala. "O, moj Gospodine, kako je to strašno", pomislila sam. Nastavili smo prolaziti kraj mnogih, mnogih duša koje izgaraju u paklu.

Iz jama su se izdizale ruke vapeći za Isusom. To su bile same kosti, a gdje bi trebalo biti meso, visjeli su samo pougljeni komadi sivoga i truloga mesa. U svakoj je jami bio kostur unutar kojega se, zauvijek zatočena, nalazila prljavosiva izmaglica - duša. Po njihovim sam vapajima mogla zaključiti da su osjetili vatru, crve, bol i beznadnost. Njihov plač me ispunio neopisivo velikom tugom. "Da su bar poslušali, ne bi bili ovdje", pomislila sam-.

Znala sam da su izgubljene duše u paklu imale sva svoja osjetila. Sječaju se svega što im je ikada bilo rečeno. Znali su da nemaju izlaza iz ove muke i da su zauvijek izgubljeni. No ipak, bez nade, još uvijek su se nadakli, ispružajući svoke ruke prema Isusu tražeći milost.

Zaustavili smop se kod sljedeće jame. Bila je potpuno ista kao i sve prijašnje. Unutra se nalazio oblik žene, što sam znala po njenom glasu. Zavapila je Isusu da ju izbavi iz plamena.

Isus je s ljubavlju pogledao na ženu i rekao: "Pozivao sam te k sebi dok si bila na zemlji. Molio sam te da ispraviš svoje putove prije nego bude prekasno. Puno sam te puta posjetio o ponoći da ti govorim o Mojoj ljubavi. Volio sam te i po Duhu svome te privlačio k sebi."

"Da Gospodine", rekla si,"slijedit ću te.", ustima svojim si rekla da me voliš, no tvoje srce nije tako mislilo. Znao sam gdje se nalazi tvoje srce. Često sam ti slao svoje glasnike da ti kažu da se pokaješ za svoje grijehe i obratiš mi se, ali nisi me htjela poslušati. Htjeo sam te upotrebiti da služiš drugima i da im pomažeš da me pronađu. No ti si htjela svijet, a ne mene. Pozivao sam te, ali me nisi htjela slušati i nisi se htjela pokajati za svoje grijehe."

Žena je odgovorila Isusu: "Sjećaš se Gospodine, kako sam išla u crkvu i bila dobra žena. Priključila sam se i postala članom Tvoje crkve. Znala sam da me pozivaš. Znala sam da moram poslušati taj poziv i to sam i učinila."

Isus je odgovorio: " Ženo, još uvijek si puna laži i grijeha. pozvao sam te, ali me ti nisi poslušala. Istina je da si bila član crkve, ali biti članom crkve ne osigurava nebo. Imala si mnogo grijeha i nisi se pokajala. Uzrokovala si i da se drugi spotiču o Moju Riječ. Nisi htjela oprostiti drugima kada su te povrijedili. Pred drugi kršćanima si se pretvarala da me ljubiš i da mi služiš, no kada si bila sama, lagala si, varala i krala. Pridavala si pažnju zavodničkim duhovima i uživala u dvostrukom životu. Poznavala si i široki i uski put."

Isus je nastavio: "Također si i dvosmisleno govorila. Govorila si o svojoj braći i sestrama u Kristu. Osuđivala si ih i smatrala se svetijom od njih dok je u tvome srcu bio veliki grijeh. Jedno znam, nisi htjela slušati Moj slatki Duh samilosti. Osuđivala si prema vanjštini osobe bez da si uzimala u obzir činjenicu da su mnogi od njih tek djeca u vjeri. Bila si izuzetno netolerantna."

"Da, ustima si rekla da me ljubiš, ali tvoje je srce bilo daleko od Mene. Znala si putove Gospodnje i razumjela ih. Igrala si se s Bogom, a Bog zna sve. Da si iskreno služila Bogu, sada ne bi bila ovdje. Ne možeš služiti Bogu i sotoni u isto vrijeme."

Tada se okrenuo prema meni i rekao: " U posljednje će dane mnogi otići od vjere davajuči pažnju zavodničkim duhovima i služeči grijehu. Izađi i odvoji se od njih. Nemoj ići usporedno s njima." Dok smo se udaljavali, žena je počela psovati i proklinjati Isusa. Bijesno je vrištala i plakala. Mi smo nastavili dalje. Osjećala sam slabost u tijelo.

U sljedećoj je jami opet bio oblik kostura. Čak i prije nego smo došli do njega, osjetila sam strašan smrad smrti. Ovaj je kostur izgledao kao i svi prethodni.

Pitala sam se što je to učinila ova duša da je sada izgubljena i bez nade, bez budućnosti osim vječnosti na ovom strašnom mjestu. Pakao je za cijelu vječnost. Zaplakala sam kada sam čula vapaj duše iz jame patnji.

Slušala sam što žena u plamenu iz jame govori Isusu. Citirala je Riječ Božju. "Dragi gospodine, što ona tu radi?" pitala sam.

"Slušaj", rekao je Isus.

Žena je govorila: " Isus je put, istina i život. Nitko ne dolazi k Ocu osim po Njemu. Isus je svijetlo svijeta. Dođite Isusu i On će vas spastii."

Mnoge su izgubljene duše oko nje slušale dok je govorila. Neki su je psovali i proklinjali. Neki su joj govorili da prestane. No neki su pitali: "Zar uistinu još ima nade?" ili "Isuse, pomozi nam." zrak su ispunili jecaji žaljenja.

Nisam razumjela što se događa. Nisam znala zašto ova žena ovdje propovijeda evanđelje.

Gospodin je znao moje misli. Rekao je: " Dijete, kada je ova žena imala trideset godina, pozvao sam je da propovijeda Moju Riječ i da bude svjedokom evanđelja. Razne sam ljude pozivao da budu različiti udovi moga tijela. Ali ako muškarac ili žena, dječak ili djevojčica ne žele Moj Duh, Ja ću otići dalje."

"Da, ona se odazvala na moj poziv i služila mi mnogo godina te je rasla u spoznaji Gospodina. prepoznavala je Moj glas i učinila je mnoga dobra djela za Mene. Proučavala je Riječ Božju. Često se molila i mnoge molitve su joj odgovorene. Mnoge je podučila svetosti. Bila je vjerna u svome domu."

" Prošlo je mnogo godina otkada je saznala da ju muž vara s drugom ženom. Iako ju je zamolio da mu oprosti, ona je bivala sve ogorčenija i nije mu htijela oprostiti niti spasiti brak. Istina, njen muž je pogriješio i počinio težak grijeh."

"No ova je žena znala Moju Riječ. Znala je opraštati i znala je da u svakoj kušnji ima izlaz. Njen muž ju je molio da mu oprosti. Ona to nije htijela. Umjesto toga, u njoj se ukorijenila ljutnja koja je sve više i više rasla. Nije htjela predati taj svoj problem u Moje ruke. Svakim je danom postajala sve ogorčenija. Rekla mi je:'Evo, ja služim Boga u potpunosti, a moj muž se potuca s drugom ženom! Misliš da je to u redu?"

Odgovorio sam joj: 'Ne, to nije u redu. No, on ti se vratio, pokajao se i rekao da to neće više nikada uraditi."

Rekao sam joj: "Kćeri, pogledaj sebe i vidjet ćeš da si upravo ti ta koja je doprinjela tomu."

"Ne ja Gospodine", rekla je " ja sam svetica, a on je grešnik.", Nije me htijela slušati."

"Vrijeme je prolazilo a ona mi se nije htjela moliti niti čitati Bibliju. Postala je ljuta ne samo na svog muža već i na sve ljude oko sebe. Citirala je Sveto Pismo, ali nije mu htjela oprostiti."


12 svi 2011 20:33
Profil Pošalji e-mail
Avatar

Pridružen/a: 19 svi 2009 22:11
Postovi: 1934
Post Re: BOŽANSKA OBJAVA PAKLA
"Nije me htjela slušati. U njenom je srcu rasla gorčina i veliki je grijeh ušao u nju. na mjestu gdje je nekada bila ljubav, sada je rasla mržnja i želja za ubojstvom. Jednoga je dana u svojoj ljutnji ubila svoga muža i njegovu bivšu ljubavnicu. Tada ju je sotona obuzeo u potpunosti pa je učinila samoubojstvo."

Pogledala sam na tu dušu koja se odrekla Krista i osudila svoju dušu na vječnu vatru i bol. Slušala sam što je odgovorila Isusu: " Sada ću mu oprostiti Gospodine." govorila je. "Pusti me van. Sada ću te poslušati. Vidiš, Gospodine, sada propovijedam Tvoju Riječ. Za sat vremena će doći demoni da me odvedu na još teže muke. Mene muče više nego ostale jer sam propovijedala Tvoju Riječ. Molim Te, Gospodine, preklinjem Te, pusti me van."

Plakala sam s tom ženom i molila Gospodina da me sačuva od svake gorčine u mom srcu. " Gospodine Isuse, nemoj dozvoliti ljutnji da ikada uđe u moje srce", rekla sam.

"Dođi, idemo dalje", rekao je Isus.

U sljedećoj se jami nalazila duša muškarca zatočena u kosturu koja je vapila Isusu: "Gospodine, pomozi mi da razumijem zašto sam ovdje."

Isus mu je odgovorio: "Smiri se. Ti znaš zašto si ovdje."

"Pusti me van i bit ću dobar.", preklinjao je čovjek.

Gospodin mu je rekao: " Još uvijek lažeš, čak i u paklu."

Isus se tada okrenuo prema meni i rekao: " Ovaj je čojek imao 23 godine kada je došao ovamo. Nije želio poslušati Moje evanđelje. Puno puta je čuo Moju Riječ i bio u Mojoj kući. Privlačio sam ga Duhom Svojim prema spasenju, ali on je želio požudu svijeta. Volio je piti i nije pridavao pažnju mome pozivu. Odrastao je u crkvi, ali nije mi želio predati svoj život. Jednoga dana mi je rekao: 'Jednoga dana ću ti predati svoj život Isuse.' no taj dan nije nikada došao. Jedne večeri, nakon zabave, doživio je prometnu nesreću i poginuo. Sotona ga je zaveo do samoga kraja."

"Poginuo je na mjestu, Nije htio slušati moj poziv. I drugi su poginuli u toj prometnoj nesreći. Sotonino djelo je ubiti, ukrasti i uništiti. Da je bar ovaj mladić poslušao. Očeva je volja da nitko ne propadne. Sotona je htio dušu ovoga čovjeka i uništio ju je nemarnošću, grijehom i jakim pićem. Mnogi su domovi i životi uništeni svake godine zbog alkohola."

Kada bi bar ljudi mogli vidjeti da su požude i težnje ovoga svijeta prolazne! Ako dođeš pred Gospodina Isusa, On će te izbaviti od ropstva jakom piću. Pozovi Isusa i On će te čuti i pomoći ti. Bit će tvoj prijatelj. On te voli i ima snagu oprostiti ti grijehe.

Kršćani u braku, Isus vas upozorava da ne smijete počiniti preljub. Čak i poželjeti nekoga u svome srcu, ne počinivši tjelesnu preljubu, može biti preljuba u srcu.

Mladi, bježite od droge i seksualnih grijeha. Ako ste zgriješili, Bog vam može oprostiti. Pozovite ga sada dok još imate priliku. Pronađite odrasle kršćane, snažne u vjeri i zamolite ih da razgovarate o svojim problemima. Bit će vam drago što ste to učinili na zemlji i to prije nego li bude prekasno.

Sotona dolazi kao anđeo svjetla da zavede svijet. Nije nikakvo čudo što su grijesi ovoga svijeta izgledali tako primamljivo ovome mladiću, iako je znao Božju Svetu Riječ. "Ma samo još jedna zabava", mislio je , "Isus će to razumjeti," ali smrt je nemilosrdna. Čekao je predugo.

Pogledala sam u dušu toga čovjeka i sjetila se svoje djece. " O, Bože, neka te služe!" Znam da mnogi od vas koji čitate ovu knjigu imate svoje voljene, možda i djecu, za koje ne želite da završe u paklu. Recite im o Isusu dok nije prekasno. Recite im da se pokaju za svoje grijehe i Bog će im oprostiti i posvetiti ih.

Vapaji su onoga mladića danima odzvanjali u meni. Nikada neću zaboraviti njegove vapaje žaljenja. Sjećam se komada njegova tijela kako su gorili u plamenu. Ne mogu zaboraviti propadanje, smrad smrti, šupljine gdje su nekada bile oči, prljavosivu dušu i crve koji su gmizali iz kostiju. Obličje je mladog čovjeka podiglo ruke prema Isusu i molećivo vapilo dok smo odlazili prema sljedećoj jami.

"Dragi Gospodine", molila sam, "daj mi snage da nastavim."

Čula sam ženin glas kako očajnički vapi. Vapaji su mrtvih dosezali odsvuda.

Uskoro smo došli do jame u kojoj je bila neka žena. Cijelom je dušom vapila Isusu da ju izbavi iz tog mjesta. " Gospodine", rekla je, "zar nisam već dovoljno dugo ovdje? Moje patnje su veće nego ih mogu podnijeti. Molim te, Gospodine, pusti me van." Jecaji su je potresali, a u glasu joj se prepoznavala velika bol. Znala sam da jako pati.

Rekla sam: "Isuse, zar ne možeš ništa učiniti?"

Isus je progovorio ženi: " Dok si bila na zemlji pozivao sam te i pozivao da mi se obratiš. Molio sam te da ispraviš svoje putove predamnom, da praštaš drugima, da činiš pravicu i da se kloniš grijeha. Čak sam te posjećivao po noći i privlačio te Svojim Duhom. Svojim ustima si rekla da me voliš, ali tvoje srce je bilo daleko od mene. Zar nisi znala da se pred Bogom ništa ne može sakriti? Druge si uspjela prevariti ali ne i mene. No i dalje sam ti slao ljude da te pozivaju na pokajanje, ali nisi htjela poslušati. Nisi htjela čuti, nisi htjela vidjeti i u ljutnji si ih tjerala od sebe. Stavio sam te na mjesto gdje si mogla čuti Moju Riječ, ali nikako mi nisi htjela predati svoje srce."

"Nije ti bilo žao niti te je bila sramota onoga što si činila. Otvrdnula si svoje srce i odbacila Me. Sada si izgubljena i u vječnoj propasti. Trebala si me poslušati."

Kada je to čula, pogledala je u Isusa i počela psovati i proklinjati Boga. Osjetila sam prisutnost zlih duhova i znala sam da sve te psovke dolaze od njih. Kako je tužno biti u paklu za svu vječnost! Oduprite se đavlu dok još možete i pobjeći će od vas.

Isus je rekao: "Svijet će i sve što je od svijeta proći, ali Moje Riječi neće proći nikada."


12 svi 2011 20:35
Profil Pošalji e-mail
Avatar

Pridružen/a: 19 svi 2009 22:11
Postovi: 1934
---------
Post Re: BOŽANSKA OBJAVA PAKLA
Tunel straha


Pokušala sam se sjetiti propovjedi koje sam čula o paklu. Ali nikada nisam čula o tako groznim stvarima kakve mi je Gospodin pokazao ovdje. Pakao je beskonačno gori nego što bi itko mogao zamisliti. Toliko me boli spoznaja da duše koje se sada nalaze u paklu i moraju ostati ondje čitavu vječnost. Od tamo nema izlaza.

Odlučna sam učiniti sve što je u mojoj moći kako bih spasila duše od ovih strahota. Moram propovijedati evanđelje svakome koga susretnem jer pakao je strašno mjesto i ovaj izvještaj je istinit. Shvaćate li što govorim? Ukoliko se grešnici ne pokaju i ne povjeruju u evanđelje zasigurno će završiti na ovom mjestu.

Vjerujte u Gospodina Isusa Krista i prizovite ga da vas spasi od vaših grijeha. Čitajte 3. i 14. poglavlje Ivanovog Evanđelja. Pročitajte i ovu knjigu od korica do korica kako biste bolje razumjeli pakao i što se tamo događa. Dok čitate, molite Isusa da dođe u vaše srce i opere vas od grijeha prije nego li bude prekasno.

Isus i ja smo išli kroz pakao. Staza je bila spaljena, suha i ispucana. Jame kraj staze su se protezale dokle god mi je pogled sezao. Bila sam vrlo umorna. Moje srce, moj duh je bio shrvan zbog svega što sam vidjela i čula, a i zbog onoga što sam znala da je još predamnom.

"Isuse, daj mi snage da nastavim", zavapila sam.

Isus me je vodio. Bila sam ispunjena tugom zbog svih užasnih stvari koje sam vidjela. Pitala sam se hoće li mi svijez uopće vjerovati. Pogledala sam ispred sebe, zatim iza sebe, pa oko sebe i gdje god bih pogledala, ne bih vidjela kraja onim vatrenim i jamama. Bila sam okružena vatrom, plamenovima i dušama koje su u njima izgarale. Plakala sam na prizor čistog užasa. Bilo mi je previše nositi se sa stvarnošću strave koju sam gledala.

"O, zemljo, pokaj se ", zavapila sam. Jecaji su potresli moj duh dok sam nastavila hodati za Isusom. Pitala sam se što je sljedeće. Pitala sam se što sad radi moja obitelj i prijatelji. O kako ih volim! Sjetila sam se kako sam zgriješila prije nego sam se vratila Isusu i zahvaljivala sam Bogu što sam se vratila dok još nije bilo prekasno.

Isus je rekao: " Sada ćemo ući u tunel koji će nas odvesti u trbuh pakla. Pakao ima oblik ljudskog tijela koje leži u središtu zemlje. Tijelo leži na leđima s raširenim rukama i nogama. Kao što Ja imam tijelo vjernika, tako i pakao ima tijelo grijeha i smrti. Kako je Kristovo tijelo svakodnevno izgrađuje, tako se i tijelo pakla svakodnevno izgrađuje."

Na ulazu u taj tunel nalazile su se vatrene jame iz kojih su dopirali vapaji i stenjanja prokletih duša, a čiji zvuci su tada odzvanjali u mojim ušima. Mnogi su prizivali Isusa dok smo prolazili. Drugi su pokušavali izaći iz jama kako bio Ga dotakli, ali nisu mogli. "Prekasno, prekasno", plakalo je moje srce.

Dok smo hodali, mogla se vidjeti tuga na Isusovom licu. Gledala sam u te jame i razmišljala kako smo često u svom dvorištu pekli meso na žaru i kako su izgledali crveno užareni komadi uglja nakon nekog vremena u vatri. To je izgledalo tako slično onome što sam tada vidjela u paklu.

Bila sam tako zahvalna kada smo ušli u tunel. Mislila sam da ovaj tunel ne može ni približno biti strašan kao one jame. No, jako sam pogriješila!

Čim smo ušli u tunel, vidjela sam velike zmije i štakore te mnogo zlih duhova kako bježe ispred prisutnosti Gospodina. Zmije su siktale i štakori skvičali na nas. Bilo je mnogo zlih zvukova. Tamne sjene su se prostirale nad nama. Isus je bio jedino svjetlo koje se vidjelo u tunelu. Priljubila sam se što bliže sam mogla uz Njega.

Vragovi i đavoli su bili svuda sa strana tunela i svi su prolazili nekamo gore i van iz tunela i odlazili na zemlju kako bi izvršili sotonske zapovijedi.

Osjećajući moj strah u ovome tamnom, vlažnom i prljavom mjestu, Isus je rekao: " Ne boj se; uskoro ćemo doći do kraja ovog tunela. Ovo ti moram pokazati. Dođi, slijedi me."

Ogromne su zmije gmizale kraj nas. Neke su od njih bile čak oko metar debele i osam metara dugačke. Gusti je smrad ispunio zrak, a zli su duhovi bili oko nas.

Isus je rekao: " Uskoro ćemo doći u trbuh pakla. Ovaj dio pakla je dvadeset i sedam kilometara visok i pet kilometara širok." Isus mi je dao točne mjere.

Pokušat ću najbolje što mogu napisati i reći što sam vidjela i čula. To ću uičiniti na slavu Oca, Sina i Duha Svetoga. Neka bude volja Božja.

Znala sam da mi Isus sve ovo pokazuje kako bi mogla upozoriti muškarce i žene ovoga svijeta da se klone pakla pod svaku cijenu. Dragi moji, ako čitate ovo i ne poznajete Isusa, odmah se zaustavite, pokajte se za svoje grijehe i pozovite Ga da bude vaš Spasitelj.

Sponsored links12 svi 2011 21:51
Profil Pošalji e-mail
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 68 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sljedeća


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir:  
cron