Sada je: 22 srp 2018 05:18.

Započni novu temu Odgovori  [ 68 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sljedeća
 BOŽANSKA OBJAVA PAKLA 
Autor/ica Poruka
Avatar

Pridružen/a: 19 svi 2009 22:11
Postovi: 1934
Post Re: BOŽANSKA OBJAVA PAKLA

Sponsored Links

Aktivnosti u paklu


Ispred nas sam mogla vidjeti prigušeno žuto svjetlo. Izašli smo iz tunela straha i zaustavili se na nekom prljavom grebenu s kojega smo imali pogled na trbuh pakla. u centru pakla, trbuhu, koliko sam mogla vidjeti, odvijalo se puno aktivnosti.

Kada smo se zaustavili, Isus je rekao: " Provest ću te kroz trbuh pakla i otkrit ću ti mnoge stvari. Dođi, slijedi me." Nastavili smo hodati.

Isus je nastavio: " Pred nama su mnoge grozote. Te grozote nisu tek nečije izmišljotine, već su one stvarnost. Reci svojim čitateljima da su demonske snage stvarnost. Također im reci da sotona postoji kao što postoje i sile tame. Ali reci im i da ne očajavaju, jer ako se Moj narod pozvan Mojim imenom, ponizi, moli i odriče se svojih zlih putova, tada ču ih čuti s neba i ozdraviti njihove zemlje i njihova tijela. Pakao je stvaran baš kao i nebo."

Bog želi da saznaš da pakao postoji te da te želi spasiti od tog mjesta. Bog ti želi reći da imaš izlaz. Taj izlaz jest Isus Krist, Spasitelj tvoje duše. Sjeti da će samo oni čije ime je upisano u Janjetovu knjigu života biti spašeni.

Došli smo do prve aktivnosti u trbuhu pakla. Bilo je to s desne strane od mjesta s kojeg smo ušli u trbuh i gore na malom brdu u tamnom uglu pakla.

Sjećam se riječi Gospodinovih kada mi je rekao: " Povremeno će ti se činiti kao da sam te ostavio, ali znaj da te nisam ostavio. Sjeti se da Ja imam svu vlast i na nebu i na zemlji. Povremeno nas zli duhovi i izgubljene duše neće vidjeti niti znati da smo ovdje. Ne boj se. Ono što ćeš upravo vidjeti, stvarnost je. Ove stvari se i upravo sada događaju i događati će se sve dok smrt i pakao ne budu bačeni u ognjeno jezero."

Čitatelju, učini sve da tvoje ime bude upisano u Janjetovu knjigu života.

Pred nama sam mogla čuti glasni plač duše u mukama. Popeli smo se na malo brdo i pogledali unaokolo. Svjetlost je obasjala cijelo to područje pa sam jasno mogla vidjeti. Nezamislivi su vapaji ispunili zrak. To su bili vapaji muškarca.

"Poslušaj me ", rekao je Isus, " ovo što ćeš ćuti i vidjeti, istinito je. Vi, službenici evanđelja, počnite mariti jer ovo su istinite stvari. Probudite se evangelizatori, propovjednici i učitelji Moje Riječi i svi vi koji ste pozvani da propovijedate evanđelje Gospodina Isusa Krista. Ako griješite, pokajte se jer u suprotnom ćete propasti."

Hodali smo otprilike pet metara. Vidjela sam male spodobe obučene u tamne ogrtače kako marširaju oko kvadratnog predmeta. Nakon pomnijeg promatranja vidjela sam da je kvadratni predmet ustvari lijes, a male spodobe koje su marširale oko njega bili su demoni. To je bio pravi lijes, a oko njega je marširalo dvanaest demona. Dok su marširali , damoni su likovali i smijali se. Svaki je od njih u ruci držao oštro koplje koje bi zabadali u lijes kroz male otvore.

U zraku se osjetio veliki strah, a ja sam drhtala od prizora pred sobom.

Isus je znao moje misli jer je rekao: " Dijete, mnogo je duša ovdje u mukama, a ima mnogo različitih muka za njih. Velika je kazna za one koji su nekoć propovijedali evanđelje, a kasnije se vratili u grijeh i za one koji nisu htjeli poslušati Božji poziv za njihove živote."

Čula sam tako očajnički vapaj da mi se srce smjesta ispunilo očajem. " Nema nade, nema nade!" čovjek je vikao. Iz lijesa se čuo beznadežan plač. To je bila beskonačna jadikovka kajanja.

" O, kako grozno!" rekla sam.

"Dođi,", rekao je Isus, " idemo malo bliže." Dok je to govorio, došao je do lijesa i pogledao unutra. Ja sam ga pratila i također pogledala u lijes. Činilo se kao da nas zli duhovi nisu mogli vidjeti.

Unutrašnjost je kovčega bila ispunjena prljavosivom izmaglicom. To je bila duša muškarca. Dok sam promatrala, zli duhovi su zabadali svoja koplja u lijes, u dušu tog muškarca.

Nikada neću zaboraviti patnju te duše. Zavapila sam Isusu: " Pusti ga van, Gospodine, pusti ga van." Pogled je na patnju ove duše bio tako grozan prizor. Kada bi barem mogao biti oslobođen. Povukla sam Isusa za ruku i preklinjala ga da pusti čovjeka van iz lijesa.

Isus je rekao: " Mir s tobom dijete Moje."

Kada je Isus to rekao, čovijek u lijesu nas je ugledao. Rekao je: " Gospodine, Gospodine, smiluj mi se i pusti me van." Pogledala sam u lijes i vidjela krvavi kaos. Pred mojim je očima je bila duša. Unutar duše se nalazilo ljudsko srce iz kojeg je štrcala krv. Koplja su koja su probadala lijes doslovno probadala srce ovoga čovjeka.

"Gospodine, sada ću ti služiti", preklinjao je. " Molim te, pusti me van." Znala sam da je ovaj čovjek osjetio svaki ubod koplja koja su mu probadala srce.

" Njega muče danonočno", rekao je Gospodin. " Sotona ga je smjestio ovamo i upravo on ga i muči.

Čovjek je zavapio: " Sada ću propovijedati pravo evanđelje. Govorit ću o grijehu i paklu. Ali, molim te, pomozi mi izaći iz ovog mjesta."

Isus je rekao: " Ovaj čovjek je bio propovjednik Riječi Božje. Svojevremeno mi je vrijeme služio svim srcem svojim i mnoge je priveo spasenju. Neki koje je obratio i dan danas služe. Požuda su ga tijela i varavost bogatstva zaveli. Dopustio je sotoni da zavlada u njegovom srcu. Imao je veliku crkvu, dobar auto i veliku plaću. Počeo je krasti iz crkvene blagajne. Počeo je podučavati laži. Uglavnom je propovjedao pola istinu, a pola laži. Nije mi dopustio da ga ispravim. poslao sam mu Svoje glasnike da mu kažu da se pokaje i počne propovijedati istinu, no više je volio zadovoljstva ovoga svijeta nego život za Boga. Znao je da ne smije podučavati ništa drugo osim istine koja je objavljena u Bibliji. no, prije nego je umro rekao je kako je krštenje u Duhu laž i da su oni koji tvrde da su kršteni Duhom ništa drugo nego licemjeri. Rekao je da i pijanci mogu ići u nebo i to bez da se pokaju.


12 svi 2011 21:53
Profil Pošalji e-mail
Avatar

Pridružen/a: 19 svi 2009 22:11
Postovi: 1934
Post Re: BOŽANSKA OBJAVA PAKLA
"Rekao je da Bog neće nikoga poslati u pakao - da je Bog dobar i da to ne bi učinio. Uzrokovao je da mnogi dobri ljudi otpadnu od milosti Gospodinove. Čak je rekao da Me ne treba jer je mislio da je on sam poput Boga. Išao je toliko daleko da je pripremao seminare na kojima je podučavao ovu lažnu doktrinu. Gazio je po Mojoj Svetoj Riječi, no Ja sam ga i dalje ljubio."

"Dijete Moje, bolje je nikada Me ne upoznati, nego upoznati me i potom mi okrenuti leđa", nastavio je Gospodin.

" Da te je barem poslušao, Gospodine!" zaplakala sam. "Da je barem mario za svoju dušu i duše drugih."

"Nije me poslušao. Kada sam ga pozvao, nije se odazvao. Volio je lagodan život. Pozivao sam ga i pozivao da se pokaje, no on Mi se nije želio vratiti. Jednoga je dana poginuo i došao ravno u pakao. Sada ga sotona muči jer je ovaj nekoć propovijedao Moju Riječ po kojoj su se mnoge duše spasavale. Ovo je sada njegova plaća - vječne muke."

Gledala sam demone kako su marširali i marširali oko lijesa. Čovjekovo je srce kucalo, a krv je štrcala na sve strane. Nikada neću zaboraviti njegove vapaje boli i tuge.

Isus je s velikim sažaljenjem pogledao na čovjeka u lijesu i rekao: " Krv mnogih izgubljenih duša pada na ruke ovoga čovjeka. Mnogi od njih se upravo sada nalaze ovdje u mukama." Tada smo tužnih srca krenuli dalje.

Kako smo odlazili, vidjela sam drugu skupinu demona kako prilazi lijesu. Bili su oko metar visoki, obučeni u crno s crnim kapuljačama preko lica. To je bila smjena onim prijašnjim demonima koji su mučili dušu onog čovjeka.

Pomislila sam kako nas često ponos čini nevoljnima priznati pogreške i tražiti oproštenje. Odbijamo se pokajati i poniziti te nastavljamo živjeti kao da smo jedino i samo mi sami u pravu. " Dušo, poslušaj; pakao je stvarnost. Molim te, nemoj ići tamo."

Tada mi je Isus pokazao ogroman sat koji se protezao preko cijelog svijeta. Čula sam kako kuca. Kazaljka se koja označava sate približavala prema 12 sati, a kazaljka minuta se zaustavila na tri minute do dvanaest. Polako se kazaljka koja pokazuje minute kretala prema dvanaest. Kako se pomicala, kucanje je postajalo sve glasnije i glsnije dokle god nije, čini se, ispunilo cijelu zemlju.

Bog je progovorio poput trube, a glas mu je zvučao kao zvuk mnogih voda. " Slušaj i počuj što Duh poručuje crkvama", rekao je: " Budite spremni jer ne znate časa kada ću ponovo doći. Čujem kako sat otkucava. Dvanaest je sati. Mladoženja je došao po svoju zaručnicu."

Prijatelji, jeste li spremni za Kristov dolazak? Ili ćete biti poput onih koji kažu: "Ne danas, Gospodine"? hoćete li pozvati Gospodina i biti spašeni? Hoćete li mu dati svoj život i to danas? Sjetite se da vas Isus može i hoće spasiti od zloga ako ga još danas zazovete i pokajete se. Molite se za svoje obitelji i ljubljene kako bi i oni došli Kristu prije nego li bude prekasno.

Slušajte kako Isus govori: " Zaštitit ću te od zloga. Čuvat ću te na putovima tvojim. Spasit ću te. Spasit ću tvoje ljubljene. Zazovi me još danas i živi."

Molim se i plačem da svi vi koji čitate ovu knjigu uvidite istinu prije nego li bude prekasno. Pakao je za čitavu vječnost. Ja najbolje što mogu pokušavam prenijeti sve što sam vidjela i čula. Znam da je ovo što govorim istina. Molim se da se, dok čitate ostatak ove knjige, pokajete i prihvatite Isusa kao svog osobnog Spasitelja.

Čula sam kako je Gospodin rekao: " Vrijeme je da pođemo. Vratit ćemo se sutra."

(nastavlja se)


Sponsored links12 svi 2011 21:55
Profil Pošalji e-mail
Avatar

Pridružen/a: 19 svi 2009 22:11
Postovi: 1934
Post Re: BOŽANSKA OBJAVA PAKLA
Trbuh pakla

Sljedeće smo noći ponovo Isus i ja otišli u pakao. Prvo smo ušli u veliki otvoreni prostor. Zle su se aktivnosti odvijale kuda god bih pogledala. Veliki broj tih aktivnosti se odvijao upravo oko nas. Samo oko tri metra od nas primjetila sam neobičnu aktivnost - neobična mi je bila zato što je mnogo zlih oblika, demona i duhova, jurcalo unutra i van tog mjesta.

To je bio prizor kao iz filma strave i užasa. Dokle god sam mogla vidjeti, nalazile su se duše u mukama, a đavao i njegovi anđeli su išli svojim putovima. Kroz polutamu su se prolamali krici agonije i očaja.

Isus je rekao: " Dijete, sotona je i zavodnik na zemlji, ali i mučitelj duša u paklu. Mnoge demonske sile koje vidiš ovdje također povremeno odlaze i gore na zemlju kako bi povrijedili, nanijeli bol i zaveli. Pokazat ću ti stvari koje još nikada nisu bile viđene u ovakvim detaljima. Neke od stvari koje ćeš vidjeti odvijaju se sada, dok će se neke odvijati tek u budućnosti.

Pogledala sam ispred sebe. Tlo je bilo svjetlosmeđe boje, beživotno, bez trave ili bilo čega zelenog. Sve je odisalo na umiranje i smrt. Neka mjesta su bila hladna i vlažna, dok su druga bila suha i vruća. Svuda je smrdjelo na trulež izgorjelog i trulog mesa pomiješanog sa smradom trulih otpadaka, plijesni, smeća i vlage.

"Sotona koristi mnoge zamke kako bi zaveo Božji narod", rekao je Isus. " Tijekom naših posjeta paklu pokazat ću ti mnoge privlačne i podmukle trikove kojima se sotona koristi."

Prošli smo svega nekoliko metara kada sam spazila tamni, crni predmet kako se zlokobno pojavljuje pred nama. Činilo se kao da se kreće gore - dolje, skuplja se i širi. Svaki put kada bi se pomaknuo, ispustio bi grozan smrad, još gori od onoga koji je bio stalno prisutan. To je bio najodvratniji smrad koji sam ikada osjetila.

Pokušat ću najbolje što mogu objasniti što sam vidjela. Dok se veliki crni predmet skupljao i širio te izbacivao grozan smrad, primjetila sam kako iz njega izlazi nešto poput crnih rogova i odlazi gore prema zemlji. Tek sada sam vidjela da je to bilo veliko crno srce na kojemu je bilo puno ulaza. Obuzeo me grozan predosjećaj.

Isus je znao moje misli i rekao: " Ne boj se. Ovo je srce pakla. Kasnije ćemo proći kroz njega ali sada moramo otići u dio pakla gdje su ćelije."

Dio je gdje su ćelije bile u krugu u trbuhu pakla. Te ćelije su dvadeset i sedam kilometara visoke. Pogledala sam prema gore i vidjela veliki smeđi rov između ćelija i dna trbuha pakla. Taj je rov izgledao kao da je oko dva metra dubok i pitala sam se kako ću ga preći. Dok sam još to mislila, odjednom smo se našli na grebenu prvog niza ćelija. Greben je služio kao prolaz između ćelija i kao mjesto s kojega se može promatrati centar pakla.

Isus je rekao: " Ove stvari su vjerodostojne i istinite. Smrt i pakao će jednoga dana biti bačeni u ognjeno jezero. Do tada je pakao mjesto gdje se nalaze izgubljene duše. Ove ćelije će ostati ovdje ispunjene grešnim dušama koje mučene pate.
" Ja sam dao svoj život da ne moraš doći na ovo mjesto. Znao sam da su ove strahote stvarne, no milost Moga Oca je isto tako stvarna. On će ti oprostiti ako Mu to dopustiš. Još danas Ga prizovi u Moje ime."


13 svi 2011 21:34
Profil Pošalji e-mail
Avatar

Pridružen/a: 19 svi 2009 22:11
Postovi: 1934
Post Re: BOŽANSKA OBJAVA PAKLA
Ćelije paklaIsus i ja smo stajali na grebenu kraj prvog niza ćelija. Greben je bio širok oko jedan metar. Pogledala sam gore i dokle god sam mogla vidjeti bili su drugi grebeni poslagani u krug što je izgledalo kao jedna ogromna jama. Pored grebena, staze, nalazile su se ćelije ukopane u zemlju. Poput zatvorskih ćelija i ove su bile u jednom nizu a ćelije je razdvajalo svega pola metra blata.

Isus je rekao: "Ovaj dio sa ćelijama je dvadeset i sedam kilometara visok, a počinje u dnu pakla. U ovim se ćelijama nalaze oni koji su se bavili vračanjem ili okultizmom. Neki su vračali, neki su bili mediji - posrednici, neki su obožavali idole, a neki su od njih bili zli ljudi opsjednuti zlim duhovima. Ovi ljudi su činili najgore odvratnosti protiv Boga- mnogi od njih se ovdje nalaze već stotinama godina. Ovdje su oni koji se nisu htjeli pokajati te posebice oni koji su zavodili i odvajali narod od Boga. Ove su duše počinile velike zle stvari protiv Gospodina i Njegovog naroda. Grijeh i zloća je bila njihova ljubav i strast."

Dok sam slijedila Gospodina, pogledala sam dolje u centar pakla gdje se odvijalo najviše aktivnosti. Prigušeno je svjetlo obasjavalo centar i mogla sam razaznati kretnje mnogih oblika. Gore iznad nas su bile ćelije dokle god sam mogla vidjeti.

Pomislila sam kako mučenje u ćelijama nikako ne može biti strašnije od onoga u jamama. Svuda oko nas sam čula plač, stenjanje i krikove prokletih duša u ćelijama. Pozlilo mi je. Velika mi je tuga obuzela srce.

Isus je rekao: "Dijete, nisam dopustio da čuješ ovaj plač i škrgut zuba sve do sada. A sada ti želim pokazati kako sotona dolazi samo da ukrade, ubije i uništi. Ovdje u paklu postoje različita mučenja za različite duše. Njima upravlja sotona sve do sudnjega dana, sve dok smrt i pakao ne budu bačeni u ognjeno jezero. Također se to ognjeno jezero povremeno javlja u paklu."

Dok smo prolazili stazom, zvukovi su postajali sve glasniji. Veliki je plač dopirao iz ćelija. Pratila sam Isusa kada se zaustavio ispred treće ćelije. Jarko je svjetlo obasjalo unutrašnjost. U ćeliji se nalazila starica koja je sjedila na stolici za ljuljanje i ljuljala se i plakala kao da će joj srce pući. Ne znam zašto, ali šokirala sam se kada sam uvidjela da je ova starica bila prava, tjelesna osoba.

Ćelija je bila potpuno prazna, izuzmemo li ženu i stolicu za ljuljanje. Zidovi su ćelije bili od nabijene gline i zemlje. Cijela je prednja strana ćelije bila u vratima. Vrata su bila od crnog metala s rešetkama i bravom. Pošto su rešetke bile postavljene jako razmaknuto, vidjeli smo cijelu ćeliju.

Žena je bila pepeljastosive boje. Ljuljala se naprijed - nazad. Dok se ljuljala, suze su joj se slijevale niz obraze. Znala sam po njenom bolnom izgledu da je bila u velikim mukama i da je patila od nekog nevidljivog mučenja. Pitala sam se što je to zgriješila da je morala doći na ovo mjesto.

Odjednom, baš pred mojim očima, žena je počela mijenjati oblik - prvo u vrlo staroga muškarca, zatim u mladu djevojku, zatim u ženu srednje dobi i konačno u staricu koju sam prvotno gledala. U šoku sam gledala kako mijenja oblike od jednog na drugi i tako redom.

Kada je ugledala Isusa, zaplakala je: "Gospodine, smiluj mi se. Pusti me iz ovog mjesta patnji." Nagnula se prema naprijed u svojoj stolici i posegnula prema Isusu, no nije ga mogla dokučiti. Nastavila se preoblikovati. Čak se i njena odjeća mjenjala tako da je bila odjenuta kao muškarac, zatim kao mlada djevojka, pa onda kao žena srednje dobi i konačno kao starica i tako u krug. Svaki se novi oblik zadržavao svega nekoliko minuta.

Pitala sam Isusa: " Zašto Gospodine?"

Ponovo je kriknula: " O, Gospodine, izbavi me odavde prije nego se vrate." Sada je stajala na vratima i rukama se držala za šipke. Rekla je: "Znam da je tvoja ljubav stvarna. Znam da je tvoja ljubav istinita. Pusti me van!" Tada je starica počela strašno plakati. Vidjela sam kako joj je nešto počelo trgati meso s kostiju.

"Ona nije ono što se čini", rekao je Gospodin.

Starica je sjela natrag na svoju stolicu i počela se ljuljati. No sada je to bio samo kostur na stolici - kostur unutar kojeg je bila siva izmaglica. N mjestu gdje je prije tek nekoliko minuta bilo tijelo, nalazio se izgorjeli kostur sa šupljinama gdje su nekad bile oči. Duša žene je pokajnički jecala i vapila Isusu. No njen plač je došao prekasno.

" Na zemlji", rekao je Isus, " ova je žena bila vještica i obožavala je sotonu. Ne samo da se bavila vračanjem već je i druge podučavala tomu. Još dok je bila dijete, njeni roditelji su se bavili crnom magijom. Voljeli su tamu više nego svjetlo."

"Mnogo sam je puta", nastavio je Isus, "pozivao da se pokaje. Ona mi se rugala i rekla: Ja uživam obožavati sotonu, njemu ću nastaviti služiti. Odbacila je istinu i nije se htjela pokajati za svoja zla djela. Mnogo je ljudi odvratila od Gospodina od kojih su neki sada ovdje u paklu s njom. Da se pokajala, spasio bih ju i mnoge iz njene obitelji, no nije me htjela slušati."

"Sotona je zaveo ovu ženu obećavajući joj kraljevstvo kao nagradu što mu služi. Rekao joj je da neće nikada umrijeti, već s njime živjeti zauvijek. Umrla je obožavajuči sotonu i došla ovamo tražeći od njega obećano kraljevstvo. Sotona, otac laži joj se smijao u lice i rekao: ' Zar si stvarno mislila da ću s tobom dijeliti svoje kraljevstvo? Evo ti tvoje kraljevstvo.' Tada ju je zaključao u ovu ćeliju i od tada je muči dan i noć."

"Ova je žena na zemlji podučila mnoge vračare i bijeloj i crnoj magiji. Jedan je od njenih trikova bilo preoblikovanje od mlade dijevojke u ženu srednje dobi pa u staricu - čak i u starca. U tim danima joj je bilo zabavno raditi to preoblikovanje i plašiti manje sposobne vračare. No, sada pati u paklenim mukama i tijelo joj se trga s kostiju pri svakom preoblikovanju. Sada to više ne može kontrolirati i stalno se transformira iz jednog oblika u drugi dok je njen pravi oblik prljava duša unutar kostura. Sotona je koristi za svoje zle namjere, ismijava je i ruga joj se. Svako malo ju odvode pred sotonu da je muči iz čistog zadovoljstva."

"Mnogo puta sam ju zvao da je spasim, no nije me htjela. Sada Me moli i preklinje da joj oprostim, ali prekasno je. Sada je beznadežno izgubljena."

Pogledala sam na ženu koja je bila zauvijek izgubljena i u vječnim patnjama i boli te unatoč tome što je bila zla žena, srce mi je bilo slomljeno sažaljenjem. " Gospodine, kako grozno!" rekla sam u suzama.

Odjednom, kao da Isus i ja nismo bili tamo, došao je prljavosmeđi demon slomljenih krila veličine i oblika velikog medvjeda pred ćeliju i ključem otvorio vrata. Ispuštao je zastrašujuće zvukove kao da je želi uplašiti. Žena je vrištala od straha dok ju je demon napadao i izvlačio iz ćelije.

Isus je rekao: " Ovaj demon je često muči." Gledala sam kako ju izvlaći iz ćelije i odnosi.

" Dragi Gospodine!", pitala sam, " zar ne možemo ništa učiniti?" Tako mi ju je bilo žao.

" Prekasno je! " odgovorio je Isus. " Prekasno je! "


13 svi 2011 21:39
Profil Pošalji e-mail
Avatar

Pridružen/a: 19 svi 2009 22:11
Postovi: 1934
Post Re: BOŽANSKA OBJAVA PAKLA
Grozote pakla

Razumjela sam po čemu su ove duše u ćelijama u stomaku pakla bile drugačije od ostalih na drugim mjestima pakla. Puno toga nisam razumjela. Jednostavno sam slušala Isusa i bilježila sve što sam čula i vidjela na slavu Boga.

Činilo se kao da su se ćelije protezale u beskonačnom krugu. U svakoj se ćeliji nalazila po jedna duša. Jauci, kukanje, jadikovke i uzdisaji su dolazili iz ćelija dok smo prolazili kraj njih.

Nismo daleko odmakli kada se Isus zaustavio ispred druge ćelije. Kako smo pogledali, ćeliju je obasjalo svjetlo. ( Svjetlo je isijavalo iz Isusa. ) Stala sam i pogledala u dušu i znala sam da je u velikim mukama! Opet žena, no ova je bila plavosive boje. Tijelo joj je bilo mrtvo a istrunuti dijelovi su joj otpadali s kostiju. Kosti su joj bile potpuno spaljene i prekrivene dronjcima. Crvi su joj gmizali iz mesa i kostiju. Smrad je ispunio zrak.

Kao i žena prije i ova je sjedila na stolici za ljuljanje. Držala je odrpanu lutku. Dok se ljuljala u stolici, plakala je i stiskala odrpanu lutku na prsa. Jecaji su joj potresali tijelo. Zvuk je plača i kuknjave dopirao iz njene ćelije.

Isus mi je rekao: " Ona je također bila sluga sotoni. Prodala mu je svoju dušu i dok je bila živa činila je svakakva zla. Vračanje postoji", rekao je Isus. " Ova žena je podučavala i prakticirala vračanje i mnoge pokrenula putem grijeha. Oni su koji su podučavali vračanje uživali veću pažnju te primili veću snagu od sotone nego oni koji su vračanje samo prakticirali. Gatala je i čarala i bila je medij - posrednik za svoga gospodara."

" Stekla je veliku naklonost sotone zbog svega što je učinila. Znala je koristiti sile tame za svoju korist i za korist sotone. Odlazila je na sastanke gdje se proslavljao đavao i proslavljala je sotonu. Za njega je ona bila silna žena."

Pitala sam se koliko duša je zavela za sotonu. Gledala sam na ovu koščatu ljušturu duše kako plače nad odrpanom lutkom koja je, ustvari, bila samo prljavi komad tkanine. Tuga mi je ispunila srce, a suze navrle na oči.

Čvrsto je uz sebe privila tu odrpanu lutku, kao da joj nekako može pomoći ili pak kao da lutka može pomoći njoj. Smrad smrti je ispunio zrak.

Tada se odjednom počela preoblikovati kao i ona starica prije nje. Prvo je bila starica iz 1930-ih godina a zatim mlada djevojka današnjice. Svako malo bi nastupilo ovo preoblikovanje i to upravo pred našim očima.

" Ova je žena", rekao je Isus, " bila propovjednik, ali za sotonu. Kao što nama svećenici propovijedaju istinsko evanđelje, tako i sotona ima lažne svećenike. Imala je najsnažniju sotonsku moć, moć koja je zahtijevala da proda svoju dušu sotoni. Zli su darovi od sotone poput suprotne strane novčića naspram duhovnih darova koje Isus povjerava svojim vjernicima. Oni su sile tame."

" Ove sotonske sluge rade okultne stvari, rade u vračarskim radnjama, čitaju budućnost iz dlanova, te rade na još mnoge različite načine. Sotonski je medij - posrednik snažan sotonski radnik. Ti su pojedinci potpuno zavedeni i prodani sotoni. Neke se sluge tame čak ne mogu obratiti izravno sotoni bez da medij - posrednik govori u njihovo ime. Oni prinose ljudske i životinjske žrtve đavlu."

" Mnogi ljudi daju svoje duše sotoni. Odabiru da služe njemu umjesto Meni. Njihov je odabir smrt, ukoliko se ne pokaju za svoje grijehe i prizovu Me. Ja sam vjeran i spasit ću ih od njihovih grijeha. Mnogi također prodaju svoje duše sotoni misleći kako će na taj način živjeti vječno. No, oni će ustvari, umrijeti užasnom smrću."

" Sotona i dalje misli da može svrgnuti Boga i osujetiti Božji plan, no poražen je još na križu. Uzeo sam mu ključeve i Ja imam vlast na nebu i na zemlji."

" Nakon što je ova žena preminula došla je ravno ovdje u pakao. Demoni su je donijeli pred sotonu gdje je u ljutnji pitala zašto demoni imaju vlast nad njom, jer dok je bila na zemlji mislila je da ona ima vlast nad njima. Tamo su oni izvršavali njezine naredbe. Također je pitala sotonu za kraljevstvo koje joj je obećao."

" Sotona joj je nastavio lagati čak i nakon njene zemaljske smrti. Rekao je da će joj vratiti život kako bi opet njemu služila. Prevarom je pridobila mnogo duša za njega tako da su joj njegova obećanja zvučala razumno."

" No, sotona joj se smijao i rugao. Rekao joj je : 'Varao sam te i iskorištavao sve ove godine. Nikada ti neću dati svoje kraljevstvo' "

Đavao je zamahnuo svojim rukama prema ženi i činilo se kao da joj je netko otkidao meso s kostiju. Vrištala je od bola dok su donosili veliku crnu knjigu pred sotonu. Otvorio ju je i prstom prelazio od gore prema dolje dokle god nije našao njeno ime.

" O, pa da," rekao je, " dobro si mi služila na zemlji. Priskrbila si mi više od pet stotina duša." Ponovo joj je slagao: " Tvoja kazna neće biti okrutna kao kod ostalih duša."

Zvuk je zlog smijeha počeo odzvanjati. Sotona je ustao i uperio prst prema ženi i podigao se veliki vjetar te ispunio to mjesto. Iz njega je huktao zvuk gromova.

" Ha,ha ", smijao se đavao", uzmi si svoje kraljevstvo ako možeš." Tada ju je nevidljiva sila bacila na zemlju.

" I ovdje ćeš mi služiti", sotona joj se smijao dok se ona pokušavala ustati. Vrištala je od bola dok su joj demoni otkidali meso s kostiju.

Dovukli su ju nazad u kavez. Sjetila se obećanja sotone. Rekao joj je da će imati svu moć. Rekao joj je da neće nikada umrijeti. Rekao joj je da on ima vlast nad životom i smrti, a ona mu je povjerovala. Rečeno joj je da je sotona može zaštiti od smrti. Sotona joj je rekao mnoge laži i obećao joj je mnogo stvari.


13 svi 2011 21:46
Profil Pošalji e-mail
Avatar

Pridružen/a: 19 svi 2009 22:11
Postovi: 1934
Post Re: BOŽANSKA OBJAVA PAKLA
Isus je rekao: " Ja sam došao da spasim svakog čovjeka. Moja je želja da se svi koji su izgubljeni pokaju i prizovu Moje ime. Moja je volja da svi imaju vječni život, a ne da bilo tko propadne. Nažalost, većina se ljudi neće pokajati prije smrti i kao takvi će otići u pakao. No, put u nebo je jednak za sve narode. Da bi bilo tko ušao u kraljevstvo Božje, mora se nanovo roditi. Mora doći pred Oca u Moje ime i pokajati se za svoje grijehe. Mora iskreno dati svoje srce Bogu i služiti Mu."

" Dijete", nastavio je Isus, " sljedeće što ću ti otkriti je još strašnije. Znam da će te rastužiti. Također želim da svijet zna što Duh poručuje crkvama. "

U ovim se ćelijama koje vidiš nalaze duše u mukama. Kada se sve ćelije popune, pakao se proširuje kako bi moglo stati još više duša. U paklu rade sva osjetila. Ako je netko bio slijep na zemlji, također je slijep. Ako netko nije imao ruku na zemlji, a sada se nalazi u paklu, također nema ruku."

Moram vam reći: pokajte se jer pakao je užasno mjesto, mjesto straha, mjesto nezamislive tuge i vječnih vapaja žaljenja. Molim vas, preklinjem vas, vjerujte u ovo što vam govorim jer govorim istinu. Za mene je ovo jako teško i bilo mi je zlo mnogo puta dok sam se pripremala pisati ovaj izvještaj.

U paklu sam vidjela stvari koje su previše grozne da bih ih napisala - groznije od krikova mučenih duša, groznije od odvratnog smrada trulog mesa i groznije od grozne vatre pakla u jamama. Također sam vidjela stvari koje Gospodin nije htio da napišem.

Kada umreš na zemlji, ako si nanovo rođen po Duhu Božjem, tvoja duša odlazi u nebo. Ako si grešnik, kada umreš na zemlji, ideš izravno u pakao. Demoni će tvoju dušu okovanu teškim lancima uvući kroz vrata pakla gdje ćeš biti bačen u jamu i velike muke. S vremenom će te dovesti pred sotonu. Tamo ćeš se u paklu sjećati svega i sve ćeš što ti se događa osjećati.

Isus mi je rekao da u paklu ima mjesto koje se zove " zabavni park". Duše osuđene na jame ne mogu biti odvedene tamo. Također mi je rekao da se svi nalaze u istoj vatri, iako su različite duše osuđene na različitu vrstu mučenja.

Zabavni je park u obliku arene u cirkusu. Nekoliko ljudi koji će biti zabavljaći bivaju dovedeni u centar kruga tog zabavnog parka. To su ljudi koji su svjesno služili sotoni dok su bili na zemlji. To su oni koji su svojom slobodnom voljom odlučili služiti sotoni umjesto Bogu. Gledateljstvo arene su sve duše, osim onih iz jama.

Oni u samom centru arene su bili vođe u okultnim stvarima na zemlji prije nego su umrli. Bili su mediji - posrednici, vračari, gatari, čitači misli, čarobnjaci, vještice i opsjenari - svi oni koji su svjesno donosili odluke da služe sotoni.

Dok su bili na zemlji, zaveli su mnoge i naveli ih da slijede sotonu i da čine grijeh. Stoga su oni koji su bili zavedeni na grijeh dolazili i mučili svoje zavodnike. Bilo bi im dopušteno da ih muče i to jedan po jedan.

U jednom takvom mučenju duhovne su kosti jedne duše bile razdvojene i pokopane u različitim dijelovima pakla. Duša je doslovno bila rastrgana a dijelovi su joj bili raštrkani po paklu. Mnogo je duša osjećalo veliku bol. Oni iz gledališta su mogli bacati kamenje na one u centru kruga. Bile su dozvoljene sve metode mučenja. Duše koje su bile mučene su vapile za smrću, ali ovo je bila njihova vječna smrt. Sotona je naredio da se to tako radi. To je bio njegov zabavni park.

Isus je rekao: " Prije mnogo godina sam sotoni oduzeo ključeve pakla. Došao sam i otvorio ove ćelije i oslobodio Svoj narod. U vrijeme Starog zavjeta, prije nego što sam dao svoj život na križu, raj se nalazio blizu pakla. Ove ćelije su nekoć bile u raju; sada ih sotona koristi za svoje zle nakane, a napravio ih je još mnogo više."

" O, čitatelju, hoćeš li se pokajati za svoje grijehe prije nego li zauvijek bude kasno? Svi će stati preda Me na suđenje. Raj je udaljen od pakla kada sam Ja umro i uskrsnuo po snazi Boga, Moga Oca."

Ponovit ću da ove ćelije koje se protežu dvadeset i sedam kilometara u visinu služe kao zatvor onima koji su nekoć bili sotonski radnici tame, onima koji su imali bilo kakve veze s demonskim silama, okultizmom i sotonizmom.

Isus je rekao: " Dođi, želim ti nešto pokazati."

Odjednom smo se našli oko pola kilometra gore u zraku, u centru trbuha pakla i na polovici ćelija koje su se protezale dvadeset i sedam kilometara u vis. Bilo je to kao da se nalazimo u bunaru gdje se zbog tame ne nazire ni vrh, a ni dno. Žuto je svjetlo počelo osvjetljavati prostor. Čvrsto sam uhvatila Isusa za ruku.

" Dragi Gospodine", pitala sam, " zašto smo ovdje?"

Odjednom je zapuhao vjetar orkanske snage i velike buke. Veliki valovi vatre su se počeli valjati po zidovima ćelija paleći sve što se nalazilo u ćelijama. Začuli su se strašni krici bola i patnje. Iako plamen nije dotakao ni Isusa niti mene, u meni se nakupio strah dok sam promatrala izgubljene duše kako bježe u dno malih ćelija pokušavajući naći skrovište.

S naše se lijeve strane počeo dizati zao zvuk. Pogledala sam i vidjela sotonu nama leđima okrenutog i cijelog u plamenu. Iako u plamenu, sotona nije izgarao već je on bio taj koji je uzrokovao vatru da gori. Stajao je prožet vatrom i uživao u vapajima ovih jadnih izgubljenih duša. Kada bi podigao svoje ruke, iz njega bi izlijetale velike vatrene kugle.

Iz ćelija su se čuli srceparajući vapaji i krikovi. Duše u ćelijama su bivale žive spaljene ovom vatrom vrućom od vrelog ognjenog jezera, a nisu mogle umrijeti. Demoni su se smijali i likovali dok je sotona išao od ćelije do ćelije i mučio izgubljene duše.

Isus je rekao: " Sotona se hrani zlom. Hrani se boli i patnjama i iz toga dobiva snagu."

Gledala sam sotonu i kako iz njega izvire crvenožuti plamen. Divlji olujni vjetar mu je puhao u haljine koje nisu izgarale. Smrad je izgorjelog mesa ispunio zrak i ponovo sam shvatila kako su strahote pakla stvarne. Sotona je prolazio kroz vatru i nije izgarao. Iako sam ga vidjela samo s leđa, posvuda sam mogla čuti njegov zao smijeh.

Gledala sam kako je sotona ulazio u obliku dima povlačeći za sobom vatru prema vrhu trbuha pakla. Čula sam kako se okrenuo i glasno rekao da će svi oni koji ga ne budu slavili, završiti u zabavnom parku.

" Ne, samo to ne, sotono, proslavljat ćemo te", povikali su u isti glas klanjajući se sotoni i slaveći ga. I što su ga više slavili i obožavali, obuzimala ga je veća glad za obožavanjem. Sve glasnije i glasnije su odzvanjali zvukovi obožavanja sve dok cijeli pakao nije zaorio povicima.

Isus je rekao: " Svi su ovi koji se nalaze u ćelijama čuli istinito evanđelje još dok su bili živi na zemlji. Mnogo puta im je bilo ponuđeno Moje spasenje. Mnogo puta ih je Moj duh privlačio, ali oni nisu htjeli poslušati i doći k Meni da ih spasim."

Dok je Isus još govorio, čula sam sotonu kako se obraća svojim podanicima: " Ha,ha, ovo je kraljevstvo koje ćete imati. Moje kraljevstvo prekriva cijelu zemlju i svijet ispod nje." Čula sam kako viče: " Ovo je vaš život za čitavu vječnost!" Vapaji žaljenja su se čuli iz gorućih ćelija.

Isus je rekao: " Moje spasenje je besplatno, tko god želi neka dođe k meni i bude spašen od ovog mjesta vječne kazne. Neću nikoga odbaciti. Ako si se bavio vračanjem ili čaranjem, pa čak ako si sklopio sporazum s đavlom, Moja sila će sve to slomiti i Moja će te prolivena krv spasiti. Uklonit ću svaki urok s tvog života i otkupiti te od pakla. Daj mi svoje srce da ti skinem okove i oslobodim te u potpunosti."


13 svi 2011 21:52
Profil Pošalji e-mail
Avatar

Pridružen/a: 19 svi 2009 22:11
Postovi: 1934
Post Re: BOŽANSKA OBJAVA PAKLA
Srce pakla

Iako sam sa Isusom u pakao išla navečer, tijekom dana mi je stalno pred očima bio pakao. Pokušala sam drugima reći što sam vidjela, no nisu mi vjerovali. Osjećala sam se tako usamljeno. Mogla sam nastaviti samo po Božjoj milosti. Sva slava pripada Gospodinu Isusu Kristu.

Sljedeće noći smo Isus i ja opet išli u pakao. Hodali smo po rubu trbuha pakla. Prepoznala sam neke dijelove iz prijašnjih posjeta. Isto trulo meso, isti smrad zla i pokvarenosti, vrućina posvuda. Već sam bila vrlo umorna.

Isus je znao moje misli te rekao: " Nikada te neću ostaviti niti napustiti. Znam da si umorna, ali Ja ću te osnažiti."

Isusov me dodir uistinu osnažio te smo nastavili. Pred sobom sam vidjela veliki crni predmet veličine nogometnog igrališta koji se kretao gore - dolje. Sjetila sam se da mi je rečeno da je to "srce pakla".

Iz tok je crnog srca izlazilo nešto poput rogova. Rogovi su izlazili iz srca i protezali se skroz gore, van pakla prema zemlji. Pitala sam se jesu li ovo rogovi o kojima govori Biblija.

Svuda je oko srca zemlja bila suha i smeđa. Oko deset metara u krug zemlja je bila sagorjela i ispucana. Srce je bilo crnje od crne boje a bilo je prožeto nečim poput zmijskih ljusaka. Užasan smrad je izlazio iz srca svaki put kada bi zakucalo. Kretalo se kao pravo srce i kucalo je. Okruživalo ga je polje zle sile.

Zaprepašteno sam promatrala to zlo srce i pitala se koja mu je svrha.

Isus je rekao: " Ove su grane- rogovi, koje izgledaju kao arterije srca, cijevi koje idu gore do zemlje da na nju izliju zlo. To su rogovi koje je vidio Danijel i predstavljaju zla kraljevstva zemaljska. Neka su već bila, a neka će tek doći a neka postoje sada. Zla kraljevstva će se podići i antikrist će vladati na mnogim mjestima i nad mnogim stvarima. Čak će i mnogi izabranici biti zavedeni njime. Mnogi će se okrenuti i proslavljati zvijer i ono što ona predstavlja."

" Iz ovih velikih grana ili rogova izrast će grančice. Iz tih grančica izaći demoni, zli duhovi i svaka vrsta zlih sila. Oni će biti pušteni na zemlju i upućeni od sotone, činit će mnoge zle stvari. Ova kraljevstva i zle sile će biti poslušne zvijeri i mnoge će povesti sa sobom u propast. Sve te stvari počinju upravo ovdje, u srcu pakla."

To su riječi koje mi je Isus rekao. Uputio me da ih napišem u knjigu i objavim cijelom svijetu. Ove riječi su istina. Ove riječi su istina. Gospodin Isus Krist mi je dao ova otkrivenja kako bi svi mogli znati i razumjeti djela sotone i zlih planova koje ima za budućnost.

Isus je rekao: " Slijedi me." Ušli smo u pakao kroz otvorena vrata pred nama. U srcu je bila potpuna tama. Čula sam zvukove plača. Unutra je toliko zaudarali da sam jedva mogla disati. U svoj toj tami mogla sam vidjeti samo Isusa. Priljubila sam se uz Njega.

Kad odjednom, Isusa više nije bilo! Dogodilo se ono nezamislivo. Bila sam sama u srcu pakla. Obuzela me strava. Strah mi je obuzeo dušu i zgrabila me smrt.

Zavapila sam Isusu: " Gdje si? Gdje si? O, molim te, Gospodine, vrati se!" Zvala sam ga i prizivala ali nije bilo odgovora.

" O, moj Gospodine", plakala sam," Moram izaći odavdje." Počela sam trčati u tami. Zidovi su se pomicali i kao da su disali dok sam ih doticala. I više nisam bila sama.

Čula sam smijeh dok su mi se dva demona okružena blijedim žutim svijetlom približavala. Zgrabili su me pod ruke, brzo me okovali u lance i počeli ma vući dolje, dublje u srce. Vrištala sam za Isusom, ali odgovora nije bilo. Plakala sam i borila se svom snagom, a oni su me nastavili vući kao da se ništa ne događa.

Ulazili smo sve dublje u srce a ja sam osjećala strašnu bol dok mi je neka sila strugala tijelo. Izgledalo je kao da mi netko otkida meso s kostiju. Vrištala sam od muke.

Demoni su me dovukli do ćelije i bacili me u nju. Plakala sam još jače dok su je zaključavali. Sarkastično su se smijali govoreći: " Nikakve koristi nemaš od plakanja. Kada dođe tvoje vrijeme, odvest ćemo te pred našeg gospodara, on će se zabavljati mučeći te."

Tijelo mi je prožeo odvratan smrad srca pakla. " Zašto sam ovdje? Što nije u redu? Jesam li poludjela? Pustite me van! Pustite me van!" uzaludno sam plakala.

Nakon nekog vremena osjetila sam zid ćelije u kojoj sam se nalazila. Bio je mekan kao da je živ. Bio je živ te se počeo micati. " O Gospodine", kriknula sam,"što se događa? Isuse, gdje si?" No odgovorio mi je samo odjek moga glasa.

Strah - najstrašniji strah - mi je zgrabio dušu. Po prvi put od kada me Isus ostavio počela sam shvaćati da sam izgubljena i bez imalo nade. Jecala sam i stalno dozivala Isusa. Tada sam čula glas iz tame: " Nikakve koristi nemaš od toga što zoveš Isusa. Njega tu nema."


13 svi 2011 21:59
Profil Pošalji e-mail
Avatar

Pridružen/a: 19 svi 2009 22:11
Postovi: 1934
Post Re: BOŽANSKA OBJAVA PAKLA
Prostor je počelo osvjetljavati prigušeno svjetlo. Po prvi put sam mogla vidjeti druge ćelije, ćelije poput moje, ugrađene u zidove srca pakla. Pred nama je bila neka vrsta mreže a kroz ćelije je migoljila neka vrsta blatnjave tvari.

Ženski mi je glas iz susjedne ćelije rekao: " Ti si izgubljena i nalaziš se na mjestu patnji. Odavdje nema izlaza."

Jedva da sam ju mogla vidjeti pod blijedim svjetlom. Bila je budna poput mene, no ostali stanari u drugim ćelijama kao da su spavali u nekoj vrsti transa. " Nema nade", zaplakala je, " nema nade!"

Obuzeo me osjećaj potpune usamljenosti i krajnjeg očaja. Ženine riječi nisu nimalo pomogle. Rekla je: "Ovo je srce pakla. Ovdje nas muče, no naši mučitelji nisu ni približno okrutni poput onih u drugim dijelovima pakla. " Kasnije sam saznala da je lagala kada je rekla da ih ovdje ne muče strašno kao u drugim dijelovima pakla.

" Povremeno", nastavila je, " nas odvode pred sotonu da nas muči sebi za zabavu. On se hrani našom boli, a naši vapaji očaja i tuge čine ga snažnijim. Naši su grijesi stalno pred nama. Znamo da smo bezbožni. Također znamo da smo nekoć poznavali Gospodina Isusa ali smo ga se odrekli i okrenuli se od Boga. Radili smo kako smo htjeli. Prije nego što sam došla ovamo bila sam prostitutka. Spavala sam s muškarcima i ženama za novac i to što sam radila nazivala sam 'ljubav'. Razorila sam mnogo domova. U ovim ćelijama ima puno homoseksualaca i preljubnika oba spola."

Zavapila sam u tamu: " Meni nije ovdje mjesto. Ja sam spašena. Ja pripadam Bogu. Zašto sam ovdje?" No, nije bilo odgovora.

Tada su se vratili demoni i otvorili vrata moje ćelije. jedan me gurao a drugi vukao po gruboj stazi. Dodir je demona bio poput jarke vatre na koži. Boljelo me je.

" O, Isuse, gdje si? Isuse, molim te pomozi mi!" plakala sam.

Bukteća se vatra uzdigla ispred mene, ali se zaustavila prije nego me je spržila. Činilo se kao da mi netko otkida meso s kostiju. Pokosila me nezamislivo mučna bol. Nešto nevidljivo mi je otkidalo meso s kostiju dok su me zli duhovi u obliku šišmiša tukli po cijelom tijelu.

"Dragi Gospodine Isuse", plakala sam, "gdje si? Molim te, izbavi me odavdje!"

Gurali su me i vukli dok nismo došli do širokog otvorenog prostora u srcu pakla i tada su me bacili pred prljav oltar. Na oltaru je bila velika otvorena knjiga. Čula sam zao smijeh i shvatila da se nalazim u prljavštini pred sotonom.

Sotone je rekao: "Napokon te imam!"

Ustuknula sam užasnuta, ali ubrzo sam shvatila da ne gleda u mene već u nekoga ispred mene. Nastavio je: " Ha, ha, napokon te mogu uništiti i izbrisati s lica zemlje. Da vidimo koja kazna te slijedi." Otvorio je knjigu i krenuo prstom od gore prema dolje. Duša je prozvana i izrečena joj je kazna.

" Dragi Gospodine", plakala sam, " može li ovo biti stvarnost?"

Ja sam bila sljedeća. Demoni su me gurnuli gore na platformu i prisilili me da se poklonim pred sotonom. Isti je onaj zao smijeh odzvanjao iz njega. "Dugo vremena sam čekao na tebe, a sada te napokon imam", cerio se zlobno. "Pokušala si mi pobjeći, ali sada te napokon imam."

Obuzeo me strah kao nikada prije. Ponovo mi je nešto počelo otkidati meso s kostiju dok su mi cijelo tijelo svezali velikim lancima. Pogledala sam se dok su me stavljali u lance. Izgledala sam kao i svi ostali. Bila sam kostur. Crvi su gmizali u meni, a vatra me palila od nogu pa sve dok me nije cijelu prožela.

Ponovo sam zavapila: " O Gospodine Isuse, što se dogodilo? Isuse, gdje si?"

Sotona se smijao i smijao. " Ovdje nema nikakvog Isusa", rekao je, "sada sam ja tvoj kralj. Bit ćeš ovdje sa mnom zauvijek. Sada pričaš meni."

Obuzeli su me najodvratniji osjećaji. Nisam mogla osjetiti ni Boga, ni ljubav, ni mir niti toplinu. No, intenzivno sam mogla osjetiti strah, mržnju, nezamislivu bol i bol preko svake mjere. Pozivala sam Gospodina Isusa da me spasi, ali odgovora nije bilo.

Sotona je, podigavši ruke i pozivajući k sebi demone, nastavio: "Sada sam ja tvoj gospodin." Odjednom se neki ružni zao duh stvorio ispred mene na platformi i zgrabio me. Imao je ogromno tijelo, lice poput šišmiša, umjesto dlanova pandže i odvratno je smrdio.

"Gospodine sotono, što da radim s njom?" pitao je zao duh kad me je drugi, dlakav po cijelom tijelu i lica poput vepra, zgrabio pod ruku.

" Odvedite ju u najdublji dio srca - na mjesto gdje će joj strava biti stalno pred očima. Tamo će naučiti zvati me svojim gospodinom."

Tada su me odvukli u tamno, tamno mjesto i bacili me u nešto hladno i vlažno. Oh, kako nekome može biti hladno dok u isto vrijeme izgara od vatrene vrućine? Nisam znala. No, vatra je palila moje tijelo, a crvi su gmizali u meni i po meni. Smrtni uzdisaji su ispunili zrak.

" O Gospodine Isuse", zavapila sam u očaju, "zašto sam ovdje? Dragi Gospodine, daj da umrem."

Odjednom je svjetlost zasjala na mjestu gdje sam sjedila. Pojavio se Isus i uzeo me u svoje naručje i odmah toga trena sam bila u svome domu.

"Dragi Gospodine Isuse, gdje si bio?" plakala sam, a suze su mi se slijevale niz obraze.

Isus je nježno rekao: " Dijete Moje, pakao je stvarno mjesto. No ti to nikada ne bi zasigurno znala da nisi to sama iskusila. Sada znaš istinu i kako je to kada si doista izgubljena i u paklu. Sada možeš drugima govoriti o tome. Morao sam dopustiti da prođeš kroz sve to kako bi sada znala bez imalo sumnje."

Bila sam tako tužna i umorna. Srušila sam se u Isusovo naručje. Iako me je u potpunosti obnovio, htjela sam otići daleko od svega - od Isusa, od obitelji, od svakoga.

Sljedećih nekoliko dana sam bila bolesna. Duša mi je bila tako tužna, a stravični prizori pakla stalno pred očima. Tek sam se nakon mnogo dana potpuno oporavila.


13 svi 2011 22:03
Profil Pošalji e-mail
Avatar

Pridružen/a: 19 svi 2009 22:11
Postovi: 1934
Post Re: BOŽANSKA OBJAVA PAKLA
Osobna riječ:

Dragi moji.. svi koji ovo čitate... ovaj dio.. najviše me se dojmio dok sam čitala. Osjećala sam nekako svu suštinu cijele ove knjige. Osjećala sam da na ovaj dio Mary Baxter.. koja je to proživljavala.. u sebi sam znala da ju je osobno Isus kušao, pokazivao joj. I vjerovala...da u nastavku knjige, naprosto će doći dio kad će se Isus pojaviti i reći "morao sam ti to pokazati". Sve sam željela da tako bude.. i napeto čitala dalje i vjerovala da će Isus doći joj i osloboditi je tih muka. I Isus je došao.
Zaista ne znam kako se ona (Mary) osjećala, jer ovo sve mi sami naprosto ne možemo pojmiti, osim vlastitim duhom i vlastitom vjerom.
Kroz ovaj dio knjige, i sama sam počela "saznavati", sama sam "vrtila film svog života".. sjećala se, prisjećala.. i dolazila do spoznaja, dolazila do toga kolko zaista vjerujem.

Ukoliko netko želi reći nešto o ovome do sad što je pročitao.. .osjećajte se slobodnim izreći i napisati svoje doživljaje.
Ukoliko ne.. jednostavno čitajte dalje.. jer ... slijedi nastavak.

Božji blagoslov svima.


13 svi 2011 22:17
Profil Pošalji e-mail
Avatar

Pridružen/a: 25 stu 2010 07:20
Postovi: 47
---------
Post Re: BOŽANSKA OBJAVA PAKLA
Bože u pomoć mi priteci.(sv.Benedikt)

Sponsored links14 svi 2011 07:23
Profil Pošalji e-mail
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 68 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sljedeća


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir:  
cron