|
Sada je: 24 svi 2013 14:37.
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
GLORIJA
VIP član
|
 Re: Molitve
Molitev ob koncu dneva Gospod Bog, zahvaljujem se Ti, ker si ta dan pripeljal do konca. zahvaljujem se Ti, ker si pomiril moje telo in mojo dušo. Tvoja roka je na meni in me varuje. Daj, da bom mirno spala v Tvojem varstvu in varuj me skušnjav noči. Ditrih Bonhoeffer
|
| 27 srp 2009 01:00 |
|
 |
|
GLORIJA
VIP član
|
Molitev za nerojene otroke Gospod Jezus, po priprošnji Tvoje Matere Marije, in po priprošnji svetega Jožefa, Ti izročam to molitev, molitev za nerojenega otroka, prosim te za tega otroka in za vse nerojene otroke, ki so v nevarnosti, da se nebi rodili. Prosim Te tudi za njihove starše, daj jim moči, ki jo potrebujejo, pri premagovanju vseh ovir, in skrbi. Prosim Te Jezus, blagoslivi vse starše in otroke in Te prosim... da se smejo vsi otroci roditi, zdravi in čili. Hvala Ti Gospod za Tvojo miliost... Amen. 
|
| 30 srp 2009 01:28 |
|
 |
|
GLORIJA
VIP član
|
Pod tvoje varstvo pribežimo... Pod Tvoje varstvo pribežimo, o sveta Božja Porodnica, ne zavrzi naših prošenj v naših potrebah, temveč reši nas vselej vseh nevarnosti, o častitljiva in blagoslovljena Devica, naša Gospa, naša srednica, naša besednica! S svojim Sinom nas spravi, Svojemu Sinu nas priporoči, Svojemu Sinu nas izroči. 
|
| 16 kol 2009 02:21 |
|
 |
|
GLORIJA
VIP član
|
 Molitva za fizičko ozdravljenje Gospodine Isuse, klanjam ti se i zahvaljujem po vjeri, koju si mi dao na Krštenju. Ti si Sin Božji, koji je postao čovjekom, Ti si Mesija, Spasitelj. U ovom trenutku želim ti reći kao Petar: nema pod nebom drugog imena danog ljudima, po kojemu se možemo spasiti. Prihvaćam Te, Gospodine Isuse, u svom srcu i u svom životu, želim da budeš moj apsolutni Gospodar. Oprosti mi grijehe, kao što si oprostio grijehe onome uzetomu u Evanđelju. Očisti me svojom Božanskom Krvlju. Pred tvoje noge stavljam svoje trpljenje i svoju bolest. Ozdravi me, Gospodine, po moći tvojih proslavljenih Rana, po tvome Križu, po tvojoj Predragocjenoj Krvi. Ti si Dobri Pastir, a ja sam jedna od ovaca iz tvoga stada: imaj smilovanja prema meni. Ti si Isus koji je rekao: "Molite i dat će vam se." Gospodine, galilejski je narod dolazio i stavljao svoje bolesnike pred tvoje noge, i Ti si ih ozdravljao. Ti si uvijek isti, Ti imaš uvijek istu snagu. Vjerujem da me možeš ozdraviti, jer imaš istu onu sućut koju si osjećao prema bolesnicima, koje si susretao, jer Ti si Uskrsnuće i Život. Hvala ti, Isuse, za ono što ćeš učiniti, prihvaćam plan tvoje ljubavi, koji imaš sa mnom. Vjerujem da ćeš mi objaviti svoju slavu. I još prije nego znam kako ćeš mi pomoći, zahvaljujem ti i hvalim Te. Amen. iz knjige "Liberaci dal male - Oslobodi nas od zla"
|
| 18 kol 2009 04:38 |
|
 |
|
GLORIJA
VIP član
|
Božje srce Jezusovo  Božje srce Jezusovo po brezmadežnem Srcu Marijinem darujem vse delo in molitev, veselje in trpljenje današnjega dne. Tebi v spravo za vse grehe in za vse tiste namene, za katere se Ti sam vsak dan daruješ na naših oltarjih. Posebno Ti darujem za vse namene Apostolata molitve, zlasti tega meseca.
|
| 22 kol 2009 02:37 |
|
 |
|
GLORIJA
VIP član
|
Moč molitve! "Resnično, povem vam tudi: Če sta dva izmed vas na zemlji soglasna v kateri koli prošnji, ju bo uslišal moj Oče, ki je v nebesih. Kjer sta namreč dva ali so trije zbrani v mojem imenu, tam sem sredi med njimi." (Mt 18,19-20) Ali verjamemo v Moč Molitve, se spoh zavedamo, kakšno moč predstavlja molitev za vse nas. Ali pa za nekoga, ki je v stiski, kaj bi mu molitev prinesla, morda zdravje, morda vero, morda upanje v dobro, ali pa vero v ozdravljenje, vero v novo življenje. Morda pa v najtežji stiski tudi odrešilno biljko, za katero bi se oprijel in bi si opomogel, da bi zagledal luč, luč, ki vodi k svetlobi iz najgloblje teme. Zato drage sestre in bratje molimo, molimo drug za drugega, kajti: MOLITEV DELA ČUDEŽE! Monsignor Palemon Glorieux v uvodnem delu knjige Sveta maša vrhunec vere (Kartuzija Pleterje, 1974) navaja naslednje misli: “Tisto, kar mi trga srce, pravi Bog, je pogled na to, kako malo se menijo Kristjani za mojega Sina in za njegovo žrtev. In vendar jo je daroval zanje. Če bi izkoriščali njeno bogastvo, bi spremenili svet. Toda ali sploh verujejo?”  Molimo: O Jezus, blagoslovi me, odpusti grehe moje; po svoji ljubi Materi me sprejmi v srce svoje. Naj v tvojem svetem varstvu spim, v ljubezni tvoji se zbudim; in v zadnji uri milost daj, da pridem k tebi v sveti raj. Vse dobro staršem vračaj, v nebesih jim poplačaj. In vernih duš usmili se, da bodo tebe gledale. Jezus je na koncu neke prilike rekel: Ali je med vami oče, ki bi dal svojemu sinu kačo, če ga je prosil za ribo? Ali mu dal škorpijona, če ga je prosil za jajce? Če torej vi, ki ste hudobni, znate dajati svojim sinovom dobre reči, koliko bolj bo Oče obdaril s svetim Duhom tiste, ki ga prosijo. (Luka 11,11-13)
|
| 23 kol 2009 00:59 |
|
 |
|
GLORIJA
VIP član
|
 Molitev za edinost Kristjanov "Gluhim daje, da slišijo, nemim, da govorijo" (Mr 7,37) Gospod Jezus, na večer, preden si umrl za nas, si molil, da bi bili vsi Tvoji učenci popolnoma eno, kakor Ti v Očetu in Oče v Tebi. Daj, da bomo živo začutili, kako velika nezvestoba do Tebe je naša razdeljenost. Daj nam iskrenosti, da bomo priznali in obžalovali ravnodušnost, nezaupanje in medsebojno nenaklonjenost, ki se morda skrivajo v nas. Daj nam poguma, da bomo vse to izkoreninili. Nakloni nam, da se vsi zedinimo v tebi,da bi se iz naših src in ustnic neprestano dvigala Tvoja molitev za edinost kristjanov, kakršno hočeš Ti. V Tebi, ki si popolna Ljubezen, naj najdemo Pot, ki vodi do edinosti v poslušnosti Tvoji Ljubezni in resnici.  Amen.
|
| 02 ruj 2009 03:07 |
|
 |
|
GLORIJA
VIP član
|
 molitev Svetega Patra Pia Križani Jezus Ti si moje upanje, Ti si vir moje sreče: privil se bom k Tebi, JEZUS, in Te ne bom izpustil, dokler me ne pospremiš na varno.  Amen.
|
| 15 ruj 2009 03:52 |
|
 |
|
GLORIJA
VIP član
|
 Litanije Matere Božje ( Lavretanske litanije ) Gospod, usmili se Kristus, usmili se Gospod, usmili se Kristus, sliši nas Kristus, usliši nas Bog Oče nebeški, - usmili se nas Bog Sin, Odrešenik sveta Bog Sveti Duh Sveta Trojica, en sam Bog Sveta Marija, - prosi za nas Sveta Mati božja Sveta devic Devica Mati Kristusova Mati Cerkve Mati milosti božje Mati prečista Mati brezmadežna Mati nedolžna Mati deviška Mati ljubezniva Mati čudovita Mati dobrega sveta Mati Stvarnikova Mati Odrešenikova Devica najmodrejša Devica častitljiva Devica hvale vredna Devica mogočna Devica milostljiva Devica verna Podoba pravice Sedež modrosti Začetek našega veselja Posoda duhovna Posoda časti vredna Posoda vse svetosti Roža skrivnostna Stolp Davidov Stolp slonokosteni Hiša zlata Skrinja zaveze Vrata nebeška Zgodnja danica Zdravje bolnikov Pribežališče grešnikov Tolažnica žalostnih Pomoč kristjanov Kraljica angelov Kraljica očakov Kraljica prerokov Kraljica apostolov Kraljica mučencev Kraljica spoznavalcev Kraljica devic Kraljica vseh svetnikov Kraljica brez madeža izvirnega greha spočeta Kraljica v nebesa vzeta Kraljica presvetega rožnega venca Kraljica družine Kraljica miru Jagnje božje, ki odjemlješ grehe sveta, - prizanesi nam, o Gospod. Jagnje božje, ki odjemlješ grehe sveta, - usliši nas, o Gospod. Jagnje božje, ki odjemlješ grehe sveta, - usmili se nas. Prosi za nas, sveta božja Porodnica. Da postanemo vredni obljub Kristusovih. Molimo. Gospod Bog, vedno naj se veselimo zdravja na duši in na telesu. Na priprošnjo svete Device Marije nas reši zemeljskih bridkosti in nam daj uživati nebeško veselje. Po Kristusu, našem Gospodu. Amen.
|
| 16 ruj 2009 02:06 |
|
 |
|
marta
VIP član
|
Tebe ljubim, Stvarnik moj, ti si ohranil me nocoj; tebi delo posvetim, dušo in telo izročim. - O Marija, vodi me po nedolžni poti in ob smrti pridi mi z Jezusom naproti.
Sveti angel, varuh moj, bodi vedno ti z menoj: Stoj mi noč in dan ob strani, vsega hudega me brani! Prav prisrčno prosim te, varuj me in vodi me. Amen. 
|
| 16 lis 2009 06:43 |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|