Sada je: 23 lis 2019 15:03.

Započni novu temu Odgovori  [ 14 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
 Različita događanja 
Autor/ica Poruka
Reg. korisnik

Pridružen/a: 24 vel 2009 20:37
Postovi: 178
Post Re: Različita događanja
Ne zaboravite danas, 18. 02. na pepelnicu, doći na humanitarnu akciju udruge Emanuel, koja se održava pod pokroviteljstvom Grada Osijeka, i inicijativom Hrvatska bez gladi, jer i"I oni su naši braća i sestre", kod kapucinske crkve na štandu. tko želi i može pomoći da zatvorimo dug jednoj siromašnoj obitelji za režije: Na sajmu smo već uspjeli da im se jučer priključe i voda i rtruja, i plati jedna rata stana, ali treba dug zatvoriti do ktaja, a doći će i druga, a posla nema, a djeca mala... Hvala očekujem vas!

2. GRADSKA ČETVRT „GORNJI GRAD“
UDRUGA ZA ŠIRENJE I OČUVANJE VREDNOTA „EMANUEL"

POZIVAJU VAS NA

PROMOCIJU KNJIGE
"SRETNA HRVATSKA"
molitveno – pjesnička zbirka
hrvatskih autora
„Knjiga Sretna Hrvatska je
šaroliki rukovet molitvi i stihova –
poučnih i lijepih u isto vrijeme.
Knjiga je zato molitvenik za spas
hrvatskoga društva i zbirka rodoljubnih
pjesama u čast Domovine.“
Doc. dr. sc. Jakov Sabljić

PROMOCIJA ĆE SE ODRŽATI:
u ponedjeljak 23. veljače, 2015.
s početkom u 19 sati,
U Osijeku, u velikoj dvorani Gradske četvrti Gornji grad
Trg Lava Mirskog 1 ( kod Trga Slobode)
Na domijenku iza promocije imat ćete priliku kušati proizvode domaćih proizvođača. Glazbenu dionicu i pratnju na gitari odsvirat će Predrag Matijanić.
Dobro došli!
Urednik knjige: Božica Sukić
Pokrovitelj: Grad Osijek
Medijski pokrovitelji: Osječka TV, Radio Osijek, Gradski radio
Portal Osijek 031, agencija Osijek danas, TZ Osijek
Duhovni forumi: Tebe Tražim, Alfa i omega

sve vas puno volim, i radosno očekujem!


18 vel 2015 03:21
Profil Pošalji e-mail
Reg. korisnik

Pridružen/a: 24 vel 2009 20:37
Postovi: 178
Post Re: Različita događanja
Osijek, 26. 02. 2015.
„VRLO VAŽNA OBAVIJEST!“
Dragi stanovnici Republike Hrvatske, „samo napominjemo“ da će se sajam „I oni su naši braća i sestre“, koji je pokrenula inicijativa Hrvatska bez gladi održati u dogovorenom terminu na Trgu Ante Starčevića, 6, 7, i 8 ožujka u Osijeku, pod pokroviteljstvom Grada Osijeka, uz podršku osječkog gradonačelnika gospodina Ivice Vrkića, kojem i dalje za sve morate zahvaliti, i svih naših dragih Osječkih medija koji nas u****o podržavaju, te uz vrijedan rad djelatnika Osječkog Crvenog križa. Mi - članovi udruge „Emanuel“ i „Krila leptira“ smo tu samo karike u lancu dobrote, tako da nama nemojte nemojte ni pomišljati zahvaljivati. Iz dobrog srca – dobrom srcu!
Udruga Emanuel, Udruga Krila leptira, Humanitarci dobrog srca i svi izlagači i dalje će svojim nesebičnim donacijama nastaviti pomagati najpotrebnijim obiteljima Grada Osijeka putem Crvenog Križa, a zadnji puta su 11 obitelji obradovali s 20 paketa hrane i kućnih potrepština u vrijednosti od 200 kn po obitelji, koje se svim izlagačima zahvaljuju. „Našem slapu dobrote da bi mogao sjati svaka naša mala kaplja pomaže ga tkati“. Kako Trg Ante Starčevića nije mali, pozivamo sve zainteresirane izlagače da se prijave na br. mob. Tajnika inicijative Hrvatska bez gladi 095 510 5285, ali požurite sajam se približava, svi se moramo pripremiti.
Kako je humanitarna kutija ovaj puta povjerena nama - Udruzi „Emanuel“ na brigu, a pri našoj udruzi Emanuel osnovan je prije nekoliko dana novi ogranak - Klub djece i mladih "Teo", a nama i jest prva djelatnost pomoći najviše djeci, jedva smo dočekali da nam se priključe i dali smo njima čast odlučiti - što im najviše treba, i što bi ih najviše usrećilo. Pa vas pozivamo dođite na sajam otkriti. Volimo našu djecu, pa vjerujemo kada vidite njihov izbor, da ćete ih podržati barem malim donacijom od 5 kn. naša udruga je prepoznala njihovu potrebu da usreće svoje najbolje prijatelje, a vjerujem da ćete i vi. Nemojte to nikako propustiti.Dođite se iznenaditi, a i sami smo se iznenadili jer mi volimo i...Dođite otkriti. sajam je u petak 6. 03 od 9 do 17 sati, a u subotu i nedjelju 7 i 8. ožujka od 9 do 14 sati. Pozivamo svu djecu vrtića i Osnovnih škola da dođu na trg proslaviti s majkama dan žena, i za nedjelju napišu svojim dragim majkama najljepše pjesme koje će imati priliku pročitati na našim mikrafonu i invo pultu. Natjecanje počinje u 11 sati, odluku o tri pobjednika donijet ćemo na osnovi najačeg pljeska, a kriterij bodovanja je: u kojoj pjesmi publika prepozna najviše ljubavi. Ukratko želim reći: dječice, moja dođite da se družimo i iznenadite svoje majke pjesmama u kojima će pisati koliko ih volite.Nagrade su skromne, ali od srca, uz knjigu "Sretna Hrvatska" gdje imate predivnih molitava za vaše roditelje i Anđelu čuvaru, prije učenja i dr,udruga Emanuel pripremit će i nagrade iznenađenja, i priznanje za svakog sudionika. Vidimo se.
Da ne budem ko papiga, ali to „najzanimljivija odlika“, morat ću nekom drugom povjeriti mikrafon... (-ako pristane). A, i to jek ostane iznenađenje. Nije sramota priznati poraz kad je netko bolji – bolji je ( A i puno zgodniji, a o godinama i pameti da ne pričam...) . Upoznat ćemo se na sajmu, i ne zaboravite da naši proizvođači imaju osim dobrog srca i izuzetno vrijedne i spretne ruke, koje izrađuju vrlo fine kiflice i kolače, o mađaricama ne smijem ni spominjati, to morate probati sami, jer meni je krajnje vrijeme da ih izbjegavam – predobre su, kobasice domaće vrhunske prave – a kuleni, krvavice, čvarci domaći ( nemojte ih zaboraviti probati ne znam postoje li bolji – to morate sami ocijeniti), vino (Ma kroz staklo – vidiš kvalitetu – najbolji poklon za svakog gosta), med - pravi domaći od najboljih i najvrijednijih slavonskih pčela, ikebane - tek ubranog cvijeća – (to je šala – ali su predivne, ali u proljeće će sigurno i mirišati) umjetnički oslikane čaše koje još nikad niste vidjeli – to je nešto predivno čudim se i čudim, lepinje – mirišat će cijeli trg –to garantiram, igračke napravljene od drveta – oduševljavaju svakog mališana – (suze nestaju ko da ih je netko rukom odnio), ukrasne medenjake – (toliko lijepe da sam ostala vau vjerovali ili ne - za to nemam riječi – morate se sami uvjerit), ogrlice, zlatovez, suveniru grada Osijeka, umjetničke slike, ukrasne drvene kutijice,sapune domaće proizvodnje razkičitih oblika, a miriši? Ma ne samo ruke – cijelo kupatilo, kreme od nevena, proizvode od lavande, a naći ćete tu i prava umjetnička djela od zlatoveza i drugih materijala, krunica za sve molitve i za svaku glavu, narukvica, a krunica (Tko je to samo izmislio – pojma nemam) Na prstenu ugraviran Oče naš i likovi svetaca čudo neviđeno, A knjige - ne zna se što je veće iznenađenje poruke, molitve ili pjesme, sve sami pravi pokloni za iznenaditi vašu: kćerku, unuku, majku, baku, ma naravno: I NAJDRAŽU SUPRUGU NA SVIJETU - SVOJU DRAGU, VRIJEDNU, VOLJENU I JEDINU - ŽENU, (koja, najfinije kuha.)Dovedite je s dječicom na naš sajam, i u sve ćete se svojim očima uvjeriti, a za nedjelju u 11 sati ne zaboratite pripremiti pjesme za svoje drage mamice, ma nećemo otjerati ni muževe, ako se priključe natjecanju.Bit će to zabava za sve! Vdimo se u petak ujutro već od 9 sati uz pravu domaću glazbu - šalim se, naravno- ali bit će i vrtuljak - Sjedni u košaru i uživaj!, prava stvar za vaše najmlađe, a i balona u različitim oblicima našeg mađioničara. Sve toliko zanimljivo i fino da morate doći i ma tko je to tako vrijedan... Vidimo se!
( A od koje sam najbolje i najdraže nastavnice iz Hrvatskog jezika i književnosti nasljedila taku slatkorječivost otkrit ću vam na idućem sajmu – čvrsto obečajem!
( no ako netko sam pogodi častim kavom – no moram reći i neku asocijaciju- najpoznatija, najsmiješnija, najbolja – a meni i najdraža učiteljica iz Valpova – a prva lektorica moje prve knjige Vrijeme je za ljubav!
A što da vam ja radim – kažu svi – „Manje pričaj, skrati više!“A kad jabuka nikada ne padne daleko od stabla.Nešto znam a nešto – ne znam pa čete izlagače sami pitati kako se što radi)
Idući sajam „I oni su naši braća i sreće u meni najljepšem i najboljem gradu - Osijeku ( kad je moj i jedini – a svaki cigo hvali svoga konja – nek se drugi gradovi ne ljute – dođite pa sami ocijenite) će se održati od 15. – 17. Svibnja na istom mjestu, pod istim pokroviteljstvom, u istom inicijativom – „Hrvatska – bez gladi!“)
Za dodatne informacije nazovite tajnika – jer sam ja mobitel po treći puta izgubila u kući, naravno, – prvi put je pronađen nekako iza kauča – unaj drugi još se traži, ali sada – nećete pogoditi – nestala kartica – a mobitel tu - nema šanse da ju nađem, a tek sam novu kupila – sad opet kupuj druge, pa valjda se i bez mobitela može organizirati sajam, smijem se, što ću – manje troška, a više hrane – Uvijek neko zlo za neko dobro!
br.tajnika: 095 89 10 396.
Joj, zaboravih napomenuti - od novih događanja u udruzi Emanuel izdvajamo:
U inicijativi Posvetimo Hrvatsku, prije nego dođe proljeće i krenemo u Školu s Isusom i na Hodočasničke putove sretnih ljudi u Hrvatska svetišta, o kojem ćemo vas obavijestiti na našoj facebook stranici pokrećemo i Lanac molitvom do Sretne Hrvatske, te vas pozivamo s puno ljubavi i vjere, pa pridružite nam se svakoga dana svi zajedno molimo, neovisno kojeg smo položaja, vjere, nacije, zaposleni, nezaposleni, siromašni i bogati, iz svih slojeva društva, svih političkih stranaka, i iz molitvenika "Sklopimo ruke" koji se nalazi u knjizi "Sretna Hrvatska" kojoj je pokrovitelj naš dragi grad Osijek, i osječki gradonačelnik Ivica Vrkić, kojem i ovog puta zahvaljujemo, jer podržava i prepoznaje naše pozitivno zalaganje za širenje ljudskih i Evanđeoskih vrednota, uz sve početničke greške, jest: Svi zajedno molimo ove Litanije za Hrvatsku! Pa nečemo valjda biti nojeva koji zabiju glavu u pijesak, lamataju krilina i mesle da lete – što će reći sutra ćemo se zavoljeti, poštivati i voljeti1 sutra uvijek ostaje sutra, volimo se baš danas, koliko mislomo da ljubav košta? Ma baš ništa – ona nas samo povezuje i usrećuje, pa vas molim molite ih često, s puno ljubavi, vjere i nade.Hvala od srca. Mi smo svi braća i sestre, a nisu nam to samo siromasi kako glasi geslo sajma, djeca smo istoga jednoga Boga Oca koji nas puno, puno voli, blizu nam je, dobar je i sve, ama baš sve oprašta, jer nas puno, puno voli.

LITANIJE DUHU SVETOME ZA HRVATSKU

Uvodna molitva:

Duše Sveti, Ti si s nama, jer su nam te Otac i Isus darovali. Raširi se po svim diljem Hrvatske i ispuni je svojim milostima.

- Od svakoga zla - očisti nas, Duše Sveti!
- Od svake mržnje - očisti nas, Duše Sveti!
- Od svake laži - očisti nas, Duše Sveti!
- Od svake prijevare - očisti nas, Duše Sveti!
- Od svake navezanosti - očisti nas, Duše Sveti!
- Od svake nevjere - očisti nas, Duše Sveti!
- Od svake nepravde - očisti nas, Duše Sveti!
- Od svake krađe - očisti nas, Duše Sveti!
- Od svih drugih grijeha - očisti nas, Duše Sveti!

- U svakoj hrvatskoj županiji - nastani se, Duše Sveti!
- U svakom našem gradu - nastani se, Duše Sveti!
-U svakom našem selu - nastani se, Duše Sveti!
-U svakoj našoj zajednici - nastani se, Duše Sveti!
-U svakoj obitelji - nastani se, Duše Sveti!
-U svakoj školi - nastani se, Duše Sveti!
-U svakom vrtiću - nastani se, Duše Sveti!
-U svim staračkim domovima - nastani se, Duše Sveti!
-U svim bolnicama - nastani se, Duše Sveti!
-U svim firmama i obrtima - nastani se, Duše Sveti!
-U svim trgovinama, - nastani se, Duše Sveti!
-U svakoj udruzi - nastani se, Duše Sveti!
- U svakoj crkvi - nastani se, Duše Sveti!
- Na svakom igralištu - nastani se, Duše Sveti!
- U svim dvoranama - nastani se, Duše Sveti!
- U svakoj kući - nastani se, Duše Sveti!
- U svakoj ulici - nastani se, Duše Sveti!
- Na našim cestama - nastani se, Duše Sveti!
- Svakog Hrvata - Tebe molimo posveti, Duše Sveti!
- Svaku Hrvaticu - Tebe molimo posveti, Duše Sveti!
- Naše predsjednike i ministre - Tebe molimo posveti, Duše Sveti!
- Sve naše načelnike i političare -Tebe molimo posveti, Duše Sveti!
- Sve naše biskupe i svećenike -Tebe molimo posveti, Duše Sveti!
- Sve naše redovnike i redovnice - Tebe molimo posveti, Duše Sveti!
- Sve naše roditelje i djecu -Tebe molimo posveti, Duše Sveti!
- Svu našu mladež -Tebe molimo posveti,Duše Sveti!
- Sve koji žive sami - Tebe molimo posveti, Duše Sveti!
- Sve starce i starice - Tebe molimo posveti, Duše Sveti!
- Sve siromašne - Tebe molimo posveti, Duše Sveti!
- Sve bolesne - Tebe molimo posveti, Duše Sveti!
- Sve bogate - Tebe molimo posveti, Duše Sveti!

Duše Sveti, svojom mudrošću - nadahni nas!
Duše Sveti, svojim razumom - prosvijetli nas!
Duše Sveti, svojim savjetom - savjetuj nas!
Duše Sveti, svojom jakošću - ojačaj nas!
Duše Sveti, svojim znanjem - ispuni nas!
Duše Sveti, svojom pobožnošću - posveti nas!
Duše Sveti,svojom ljubavlju - pokreni nas,
da činimo dobra djela i da svi živimo u milosti!

Pomolimo se:
Duše Sveti, naša Domovina Tebi pripada. Ti je učvrsti u čistoći, nadi i ljubavi. Zavladaj u svim njezinim društvenim slojevima. Samo s Tobom, u Tebi i po Tebi možemo danas ozdraviti i krenuti putem razbora i dobra, putem života.

Pjesma: Baš u Hrvatskoj, Duh Sveti djeluje!
Baš u Hrvatskoj, prema riječima obećanja.
Baš u Hrvatskoj ima divno otkrivenje –
Slavimo Boga našega, kao što rijeke pune mora.

Volim vas i ja, zahvaljujem što prihvaćate ovu inicijativu.Jer samo zajedno, uvijek zajedno možemo koračati naprijed i pravim putem. I vjerujem da ćete uživati moleći je u vašim domovima, to je naš razlog - zašto smo dali ime Sretna Hrvatska - molimo svi zajedno Duha Svetoga, volimo se međusobno. Duh Sveti će nas ujediniti i prosvijetliti kako pronaći izlaz i za oproštenje, i za mir i za ljubav, i za nova radna mjesta, ma za sve što poželimo, samo pametno! Puno vas svih volim. Družimo se kroz molitvu, i kada je snjeg i kada pada kiša, i kada sja sunce. Molimo, volimo i činimo dobra djela, pa valjda će nas naš Otac čuti i primiti u svoj zagrljaj kada dođe napokon čas najvažnijeg trenutka našega života - čas ulaska u vječnost, gdje nam je svima već davno mjesto Isus pripravio. Što nas više krene uskim putem on će se raširiti i bit će širi i u Raj ćemo opet zajedno ući svi. Zrno po zrno pogača. Cigla po cigla palača. Neka vas svih svojom toplinom i ljubavi zagrli Otac, a opis Njegove ljubavi pronači ćete u knjizi Sretna Hrvatska, kako nam je lijepo opisao Platon, a ja sam Vam prevela s talijanskog, a znate što kaže? Bog Otac želi čljudskoj vrsti dati najveću sreću, ne samo jednoj osobi, narodu, crkvi, obitelji, cijeloj ljudskoj vrsti. Taj Platon, jednostavno iznenađuje, a baš sam mislila da sam vam u knjizi vrijeme je za ljubav uspjela dočarati koliko nas otac voli. Porazio me, priznajem. Što ćemo, a baš sam se ponadala da sam nešto otkrila, a Platon je to otkrio davno prije mene... O, to je baš škola poniznosti... Do drugog javljanja, predsjednica udruge Božica Sukić


26 vel 2015 05:35
Profil Pošalji e-mail
Reg. korisnik

Pridružen/a: 24 vel 2009 20:37
Postovi: 178
Post Re: Različita događanja
Želim vam napomenuti da će Udruga Emanuel sa svojim štandom biti u Valpovu kod crkve u utorak pa ćete moći kupiti knjigu "Sretna Hrvatska" po njezinoj punoj cijeni od 40 kn.
Ispred crkve franjevaca kapucina, OSIJEK, Kapucinska 41, biti ćemo 25. 03. na blagovijest, te 2. i 3. travnja, na VELIKI ČETVRTAK I VELIKI PETAK to su humanitarne prodaje u kojima udruga Emanuel dariva dobit od prodaje - 20 % u humanitarne svrhe, UZ POKROVITELJSTVO GRADA OSIJEKA, na način da kupimo trajne prehrambene namirnice koje putem djelatnika Crvenog križa grada Osijeka ili sami, doniramo najpotrebitijim građanima grada Osijeka. U isto vrijeme, 2. 3. i 4. travnja planiramo i biti u Valpovu kod crkve.
Opis naslovnice knjige "Sretna hrvatska" možete pogledati na youtube Osječke tv, emisija se zove Akvarel, 13. 02. 2014. Želimo svima Sretan Uskrs!
a ovo je njezin sadržaj:
Molitvenik „SKLOPIMO RUKE“
- Po rednim brojevima
1. Uvodno razmišljanje o molitvi, BS
2. Potrudi se! Mila SS
3. Bog je oduvijek, Stjepan Kokić
4. Neka je slava Svemogućem Bogu, Zdravko Živković
5. Raspelo,Mila SS
6. Molim te, Isuse…B S
7. Starac II, Ivan Benak
8. Zavjet vjere, BS
9. Molitva za hrvatski narod, Domagoj
10. Kratke pjesme, BS
11. U ime Oca i Sina, i Duha Svetoga, BS
12. Molitva Oče naš, BS
13. Molitva našoj Majci Mariji, BS
14. Mene Mama puno voli BS
15. Molitva za Hrvatsku, BS
16. Zagrljaj Neba, BS
17. Slava Ti, Oče! BS
18. Ti si naše svjetlo, BS
19. Mistični prostor noći, Tin Ujević
20. Litanije Duhu Svetome za Hrvatsku
21. Zahvala za Raj
22. Molitva za duše u čistilištu
23. Molitva za svemir
24. Molitva za Zemlju, sve njezine pojave
25. Molitva za sve ljude na zemlji
26. Molitva za sve ljude
27. Molitva za sve ljude na vlasti
28. Molitva za svećenike, redovnike i redovnice
29. Molitva za obitelj
30. Molitva Majci Mariji za obitelj
31. Jutarnja molitva djeteta
32. Molitva djece za roditelje
33. Molitva djeteta, Tea Sukić
34. Svakodnevna molitva Isusu
35. Molitva djeteta Anđelu Čuvaru BS
36. Molitve Anđelu Čuvaru, Roko Sudar
37. Večernja molitva
38. Anđele mili
39. Molitva majke
40. Molitva prije učenja
41. Molitva za uspješno polaganje ispita
42. Molitva učenika i studenta
43. Molitve za ozdravljenje bolesnih
44. Molitva za zdravlje, Svetište Gospe Ilačke
45. Molitva za zdravlje II
46. Molitve za radnike
47. Molitve za vozače
48. Molitva vozača
49. Molitva za sretan put
50. Molitva za stare i nemoćne
51. Molitva za sve ovisnike
52. Kad bi znao...BS
53. Molitva za oslobođenje od loših navika
54. Devetnica Isusu
55. Molitva za siromahe, gladne i napuštene
56. Ne daj da i danas ne nađem dom!BS
57. Molitva za oslobođenje od zla
58. Molitva za izlaz iz teške situacije
59. Osloni se na mene, BS
60. Susret ljubavi, BS
61. Mozaik našeg susreta
62. Želim se roditi u Tebi,BS
63. Molitva predanja
64. Krunica u razmišljanju, Mila SS
65. Križna antiteza
66. Molitva predanja Nebeskom Ocu
67. Molitva Majci Mariji
68. Molitva obraćenja
69. Molitva nezaposlene osobe
70. Molitva za materijalne potrebe
71. Molitva za oproštenje
72. Na vrhuncu, BS
73. Molitva za širu obitelj, ĐS i BS
74. Molitva za sve one koji su na krivome putu, ĐS
75. Molitva radnika, ĐS i BS
76. Molitva svećenika, ĐS i BS
77. Tri Očeva dara, BS
78. U plavičastoj zori što velom, Marija Uzun
79. Razmišljanja...Marija Uzun
80. Ko plašt Marijin prosulo se jutro, Marija Uzun
81. Jutro, Silva Filipović
82. Jutro nedjeljno, Vlado Štrekelj
83. Uvijek Ti čuvaš me, Silva Filipović
84. Tiha noć, Silva Filipović
85. Molitva posvećenja
86. Molitva zaštitnici hrvatskog naroda
87. Molitve Anđelima Čuvarima
88. Zaključak molitvenika
89. Budi uz mene, Mila SS
SADRŽAJ II. DIJELA
Zbirka pjesama
SRETNA HRVATSKA
- Po rednim brojevima
1. Moja jedina, Mila SS
2. Krunica, Mila SS
3. Haiku, Franjo Halusek
4. Rodni dome, Stjepan Kokić
5. Staro ognjište, Stjepan Kokić
6. Kao zlato sije, Franjo Kopecki
7. Slavonijo, Zemljo moja mila! Stjepan Kokić
8. Slavonac si, Stjepan Šmit
9. Traženje na koljenima života, Franjo Kopecki
10. Tenkovi i poligon „C“, Mila SS
11. Živjela Hrvatska, Zdravko Živković
12. Heroji šute, Zdravko Živković,
13. Majci Božjoj Đudskoj, Mila SS
14. Bože, Stjepan Šmit
15. Baranjcima na biljskoj cesti Mila SS
16. Baranjac = povratnik Mila SS
17. Kristu i svijetu, Mila SS
18. Čuvaj se Bato, napada Nato! Mila SS
19. Rat iz moga djetinjstva Mila SS
20. Bunkeri Mila SS
21. Pjesma mome tati, Sanela Mlinarić
22. JNA, Mila SS
23. Odvedenima iz vukovarske bolnice! Mila SS
24. Noć dezertera – bijeg iz kasarne, Mila SS
25. Slavonijo, Stjepan Šmit
26. Baranjska žetva, Milka Mila Sudarević
27. U Tebe se, Gospodine, uzdam, BS
28. Pružimo si ruke, Zdravko Živković
29. Bilo nekad, Stjepan Šmit
30. Nema više, Stjepan Šmit
31. Hrvatska koju volim, Božica Sukić
32. Himna ljubavi, BS
33. Mir, BS
34. Osječkoj Gospi, Silva Filipović
35. Labud, Silva Filipović
36. Osijek uvijek u mislima, Silva Filipović
37. Povratak u Osijek, Silva Filipović
38. Nepokoreni grd, Silva Filipović
39. Hrvatska moja draga,Silva Filipović
40. Pravda, Silva Filipović
41. Sjećam se, Silva Filipović
42. Molitva roditeljima, Emanuel Sukić
43. Domovina zaslužuje bolje, Inga Aladrović
44. Srce na kalvariji, Nevenka Špoljarić
Toplo vam je preporučam, jer u njoj uz ostale molitve se nalaze i 4 str namijenjene djeci i mladima, te Litanije duhu Svetome za Hrvatsku, kojima smo pokrenuli Lanac molitve za sretnu Hrvatsku, jer vjerujemo u snagu Duha Svetoga.
Moj srdačan pozdrav, uz molitvu da vas svih naš dragi i Dobri Otac svakoga dana ojača i ispuni svojim svjetlom!


23 ožu 2015 19:45
Profil Pošalji e-mail
Reg. korisnik

Pridružen/a: 24 vel 2009 20:37
Postovi: 178
---------
Post Re: Različita događanja
DANI OTVORENIH VRATA UDRUGA
Udruga Emanuel poziva vas da nas posjetite povodom Dane otvorenih vrata udruga koji će se održati u ČETVRTAK OD 17 DO 19 SATI u gradskoj četvrti Retfala Strosmayerova 200, u Osijeku.
Održat ćemo dvije radionice:
1. VREDNOTE SU IN! - RADIONICA U 17 SATI
- nadahnuti knjigom Vrijeme je za ljubav! razgovarat ćemo o važnosti vrednota danas: isplati li se na zemlji biti dobar, pošten, opraštati, vjerovati, ...

2. LIJEPO JE PISATI - RADIONICA u 18 sati – NAŠE KREATIVNO STVARALAŠTVO KROZ PJESMU I PROZU
- upoznat ćete pjesme pjesnika Udruge Emanuel i knjigu Sretna Hrvatska, ponesite vaše literarne i stihovne uratke, da se međusobno upoznamo.

Moći ćete upoznati djelatnosti i ciljeve Udruge za širenje i očuvanje vrednota „Emanuel“,
bit će nam drago i ukoliko se odlučite pridružiti i djelovati u Udruzi.

Vidimo se!


27 svi 2015 11:30
Profil Pošalji e-mail
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 14 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir:  
cron